DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

U-13’lerde favoriler galip oldu

U-13’lerde favoriler galip oldu

U-13’lerde favoriler galip oldu

U-13 Ligi’nde artık son haftalara gelindi, şampiyonluk yarışında da heyecan arttı. Türkiye Şampiyonası ve Play-Off’u olmayan U-13 Ligi’nde takımlar şampiyonluk yarışı yapıyor. Geçtiğimiz gün oynanan maçlarda favori takımlar maçlarını rahat kazandı.

U-13 Ligi’nde A Grubu’nda lider Belediye Derincespor’un, en yakın takipçisi Derince Birlikspor rakibinin bay olduğu hafta da İzmit GB ile karşılaştı. Kırmızı-Lacivertli ekip, rakibini yenip, puan farkını 4’i indirmek istiyordu. M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan karşılaşma başladığı gibi bitti, bu sonuç Belediye Derincespor’u şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı.  B Grubu’nda da lider Güneşspor, aynı sahada oynanan maçta Acısuspor’u 5-0 yendi, liderliğine devam etti.

1937 Sekaspor ve Kartepe rakiplerine fark attı
D Grubu’nda zirvede Kartepe Belediyespor ile 1937 Sekaspor takımları var. Grupta 12’de 12 yapan, puan kaybı yaşamayan Kartepe Belediyespor, geçtiğimiz gün Cephanelik Stadı’ndaki maçta Çayırtepe’yi 10-0 yendi. Lideri 3 puan geriden takip eden 1937 Sekaspor da, haftayı galibiyetle tamamladı, M.Ali Kağıtçı Stadı’ndaki maçta Yeni Kocaelispor’u 5-1 yendi. Bu iki takım arasındaki şampiyonluk yarışının son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

Gölcük Karadenizspor, haftayı hükmen galibiyetle geçirdi
E Grubu’nda zirvede yer alan Gölcük Karadenizspor, haftayı hükmen galibiyetle geçirdi. Takipçisi Karamürsel İY ise haftayı bay geçti. G.Karadenizspor, rakibinin bay olduğu haftada puan farkını 6’ya çıkardı, şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sağladı. F Grubu’nda ise Hisareynspor ile Gölcükspor arasındaki şampiyonluk yarışı kıyasıya sürüyor. Lider Hisareynspor, haftayı Ereğlispor 3-0 hükmen galibiyeti ile geçirdi, takipçisi Gölcükspor ise Başiskele’yi 7-1 yendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.