DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ücretsiz otoparkta çalışmalar yarım kaldı

Ücretsiz otoparkta çalışmalar yarım kaldı

Ücretsiz otoparkta çalışmalar yarım kaldı

İlçemizde yaşanan otopark problemini çözme adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mobil Işıkları Mevkii’nde yapıma başlayan ücretsiz otopark çalışmaları yarım kaldı. Araç sahipleri zemini bozuk olmasına rağmen araçlarını park etmeye başladı.

100 araç kapasiteli olacaktı

Araç sahiplerinin en büyük problemlerinden biri olan otopark sorunun çözmek adına ilçemizde yapılması planlanan otoparkların çalışması yarım bırakıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından istimlak edilen ve ücretsiz otopark olarak hizmet vermesi planlanan Mobil Mevkii alanında ki meydan da çalışma sebebi bilinmeyen bir sebepten yarım kaldı. En az 100 araç kapasiteli olacak olan ve bu bağlamda çevredeki vatandaşları oldukça rahatlatacak olan otopark için çevredeki vatandaşlar çalışmaların biran önce başlamasını ve tamamlanmasını istediklerini dile getirdiler.

Vatandaşlar otoparkın bir an önce tamamlanmasını istiyor

Ücretsiz otopark olarak hizmet vermesi planlanan alanda 17 Ağustos 1999 depreminde yıkılan binaların temelleri çıkarıldıktan sonra zemin düzenlemesi yapılacak ve atılacak asfalt sonrasında hizmet vermeye başlayacaktı. Bir süredir çalışmaların durması nedeniyle çevredeki vatandaşlarda sitemlerini dile getirerek, “ İlçemizde en büyük problemlerden biri olarak bilinen otopark sorununa çok güzel bir çözüm olacak bir otopark yapılacaktı. Fakat çalışmalar bir süredir durdu ve tabi bu da araç sahiplerini oldukça etkiledi. Ücretsiz otopark olacak alanda zeminin bozuk olması araçlarını bırakan sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bu nedenle biz bu otoparkın biran önce tamamlanmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.