DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

UZ, ‘TÜM DOSTLARIMI DAVET EDİYORUM’

UZ, ‘TÜM DOSTLARIMI DAVET EDİYORUM’

HEPAR Gölcük İlçe Başkanlığı bugün resmi açılışını gerçekleştiriyor

UZ, ‘TÜM DOSTLARIMI DAVET EDİYORUM’

İlçemizde geçtiğimiz ay resmiyet kazanarak kuruluşu gerçekleşen Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Gölcük İlçe Başkanlığı’na atanan Umutcan Uz, bugün parti binasının resmi açılış töreninin yapılacağını duyurdu. Açılış töreni bugün saat 14.00’de yapılacak.

Uz, ‘Gece gündüz çalıştık’

Merkez Mahallesi, Merkez İş Hanı Merkez Kapı Çarşısı Kat 2 No:59 adresinde HEPAR Gölcük İlçe Başkanlık binasını açacak olan Umutcan Uz, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Belki de bizi ziyaret edecekler için küçük,aslında hayallerimiz için büyük bir yer hazırladık. Hazırlıklarımızı daha önce tamamlayıp ikramlarda bulunarak bir açılış gerçekleştirecektik. Mübarek Ramazan ayında olmamız dolayısıyla sadece basın açıklaması yapacağız. İlçe başkanlığımızın temelini atarken gece gündüz çalıştık. Önce boyasından ardından temizliğinden başlayarak HEPAR Gölcük İlçe Başkanlığı tabelasını astık. Yazışmalarımızı yaparak önce atama ardından kuruluş resmileşti. Şimdi bu yolcuğu bize gönül verenler ve ilçemizde bu mücadeleyi farklı yollarda sürdüren insanlarla sonuçlandırma günü. 31 Mayıs Perşembe günü saat 14:00-16:00 arasında değerli halkımızı, siyasi partilerimizi,sivil toplum örgütlerimiz ve derneklerimizi kısacası herkesi basın açıklamamıza davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.