DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yalı Evleri Evlenen Çiftlerin Uğrak Mekanı oluyor

Yalı Evleri Evlenen Çiftlerin Uğrak Mekanı oluyor

Gölcük Belediyesi’nin Türkiye geneline hitap edecek vizyon projesi Tarihi Yalı Evleri Mahallesi şimdiden vatandaşların ilgisini çekmeye başladı.

Gölcük Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen, Değirmendere Tarihi Yalı Evleri, henüz resmi açılışı yapılmamasına rağmen, farklı bir konsepte hizmet vermeye devam etti. Bunun nedeni, yeni evlenecek olan çiftlerin dış mekan fotoğraf çekimleri için, Yalı Evleri’ni seçmesi. Yalı Evleri Artık, evlenecek çiftlerin dış mekan çekimleri için, aranılan ve tercih edilen bir mekan haline geldi. Özellikle düğün mevsimine girdiğimiz şu günlerde, özellikle hafta sonu Tarihi Yalı Evleri, evlenecek çiftlerin en mutlu günlerini ölümsüzleştirmek adına, muhteşem bir mekan olarak göze çarpıyor.

Hayatlarının en önemli evetlerini dediler

Bilhassa düğün yapan çiftlerin fotoğraf çektirmek için uğrak yeri olan Yalı Evleri’nde geçtiğimiz gün bir de nikah kıyıldı. Gelin Öznur Davulcu ve Damat Mustafa Öncü, hayatlarındaki en mutlu günde Yalı Evlerine gelerek nikahlarını kıydırdılar ve hayatlarının en önemli “Evet”ini dediler. Yalı Evleri çalışanları da çift ile yakından ilgilenirken, tüm evlenen çiftlere kapılarının açık olduğunu söylediler.

Yeni evlenen çiftten Başkan Ellibeş’e teşekkür

Gelin Öznur Davulcu yaptığı açıklamada, “Bu tarihi ve muhteşem atmosferde nikahımızı kıydırmak istedik. Sağ olsunlar bu isteğimizi kırmadılar ve bize izin verdiler. Çok mutlu olduk. Böyle bir tesisi kentimize kazandırdığı için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederiz” dedi. Yalı Evleri Tesisleri’nin son hazırlıklar tamamlandıktan sonra çok yakın zamanda hizmete açılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.