DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yavuz, “İsmetpaşa Stadı gönüllerde efsane olarak kalacak’

Yavuz, “İsmetpaşa Stadı gönüllerde efsane olarak kalacak’

Yavuz, “İsmetpaşa Stadı gönüllerde efsane olarak kalacak’

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz İsmetpaşa Stadının ilimizin efsanesi olarak her zaman gönüllerde yer alacağını ifade ederek, taraftarlara, futbolculara ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

 Bu arma ve renkler için mücadele etmiş herkesi saygıyla sevgiyle anıyoruz

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, açıklamada şunları söyledi:  ‘Bu statta mücadele ettiğimiz günden bugüne kadar kulübe hizmet etmiş ve emek vermiş başkanlarımıza, yöneticilerimize, futbolcularımıza, hocalarımıza, aramızdan ayrılanları rahmetli anıyoruz. Bu arma ve renkler için mücadele etmiş herkesi saygıyla sevgiyle anıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Bizlere pırıl pırıl tertemiz arma bıraktılar. Aynı duygularla bu armayı başımızın üstünde taşıyacağımıza söz veriyoruz. Bu bir son değil başlangıç. Yeni statta Kocaelispor, ülke futboluna evet ben buradayım, bu ülkenin futbolunda  söz sahibi olmak için yeniden bir maceraya başlıyor. Asla armamızdan ve renklerimizden vazgeçmeden hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.