DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI
Keraboğlu Derneği Gölcük’te Hizmette

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Keraboğlu Sülalesi Derneği’nin, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında bulunan Merkez İş Hanının 1.katında bulunan dernek merkezi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Açılışa yoğun ilgi olurken, Dernek Başkanı Gökhan Atılgan hedeflerinin kültürlerini bir çatı altında birleşerek yaşatmak olduğunu açıkladı.

İlçemizde yaşayan ilçemizin köklü sülalerinden gelen; Atılgan, Balkaya, Ellibeş, San, Çelik, Özbay, Dobra, Ellibeşoğlu,Keraboğlu, Şirin, Işık,Bozdağ, Baydemir,Erk soyadlarını taşıyanların bir araya gelerek kurduğu Keraboğlu Sülalesi Derneği’nin, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında bulunan Merkez İş Hanının 1.katında bulunan dernek merkezi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde ev sahipliğini Dernek Başkanı Av.Gökhan Atılgan, dernek yöneticileri Celal Çelik, Levent Dobra, Yalçın Özbay, Altan Keraboğlu hazır bulunurken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere  AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, siyasi parti temsilcileri, Milletvekili aday, adayları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer,  çok sayıda bürokrat, davetli, sülale mensubu katıldı.
“GÖLCÜK’TE KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMANIN HEDEFİNDEYİZ”

Açılış konuşmasını dernek başkanı Atılgan yaptı. Atılgan, “Batum’dan hicret etmiş, farklı soyadlarını almış bir sülaleyi bir araya getirip, bir çatı altında buluşturup, kültürümüzü yaşatmayı hedefliyoruz. Geldiğimiz noktada gördük ki, çokta iyi bir şey yapmışız. Bizleri yalnız bırakmayıp, açılışımıza geldiğimiz için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşAllah aktif bir dernek olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Ardından Başkan Mehmet Ellibeş ve Kaymakam Altıntaş hayırlı uğurlu konuşmaları yaptılar ardından dernek açılışına geçildi. Keraboğlu Derneği’nin kentimize hayırlı uğurlu olması için yapılan duanın ardından, açılış kurdelesi kesildi ve sonrasında mini bir akordiyon dinletisi yapıldı. İkramların ardından katılanlar hatıra fotoğrafları çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.