DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YAZIN BALIK YEMEYİ İHMAL ETMEYİN

YAZIN BALIK YEMEYİ İHMAL ETMEYİN

YAZIN BALIK YEMEYİ İHMAL ETMEYİN

Omega 3 açısından en besleyici besinlerin başında gelen balık yaz aylarında da tüketilmesi gereken besinlerden biri. İlçenizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında hizmet veren Rizeli Kardeşler Balıkçılığın işletmecilerinden Osman Balcı vatandaşları yaz aylarında da balık yemeyi ihmal etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Balcı, “Özellikle hamile bayanlar ve çocuklar omega 3 açısından zengin balıkları haftada en az 2 defa tüketmeleri gerekmektedir”

Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında hizmet veren Rizeli Kardeşler Balıkçılığın işletmecilerinden Osman Balcı yaptığı açıklamada, “ Balık yılın her mevsiminde bol bol tüketilmesi gereke bir besindir. Bu mevsimde en güzel yenecek balık sardalya ve istavrittir. Onun dışında çupra, levrek ve barbun omega 3 açısından zengin balıklardır ve bu mevsimde rahatlıkla tüketilebilinir. Bu mevsimlerde özelikle hamile bayanlar ve çocuklar omega 3 açısından zengin balıkları haftada en az 2 defa tüketmeleri gerekmektedir. Özellikle Temmuz ayı itibariyle yağlanacak olan sardalya en lezzetli dönemine girmiş olacak. Tuzlu balık yapacak olan vatandaşların Temmuz Ağustos aylarında tuzlu balıkları hazırlayabilirler “dedi.

Evlere paket servis devam ediyor

Rizeli Kardeşler olarak ağ yasağı başlasa da olta ve havuz balıkçılığı olarak yaz mevsimi boyunca hizmet vermeye devam edeceğiz. Ayrıca “Alo Hamsi” evlere paket servisimiz yaz boyunca devam etmekte olup müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istedikleri her türlü balığı istedikleri şekilde pişirip en kısa sürede ev ve iş yerlerine servis yapmaktayız” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları;

Hamsi 35 lira, istavrit 25 lira, barbun 50 lira, çupra 30 lira, levrek 30 lira, ithal somon 70 lira, yerli Karadeniz somon  25 lira, sardalya 15 lira, alabalık tane 7 lira, mezgit 30 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.