DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADALETİ HAKİM KILACAĞIZ

ADALETİ HAKİM KILACAĞIZ

SP Lideri Temel Karamollaoğlu Kocaeli’de ‘Değişim’ dedi

ADALETİ HAKİM KILACAĞIZ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geçtiğimiz gün Kocaeli Mitingini gerçekleştirdi. Mitinge binlerce partili ve vatandaşlar katılırken, Karamollaoğlu’nu ittifakları CHP ve İYİ Parti’de yalnız bırakmadı. İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde Temel Karamollaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Mitinge, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve milletvekili adaylarının yanı sıra Cumhur ittifakının destekçileri olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ile CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor taraftar grubu Hodrimeydan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İttifaklarda mitinge katılım sağladı

CHP Kocaeli İl Örgütü ve İYİ Parti İl Teşkilatı, Saadet Partisi’nin Perşembe Pazar  alanında düzenlediği mitinge katılarak ittifak yaptıkları SP’ye destek verdiler. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve CHP’li partililer, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ve yöneticiler Temel Karamollaoğlu’na alandan destek verdiler.
Çelik, ‘Artık değişim vakti’

Saadet Lideri Karamollaoğlu’nun mitinginde ilk olarak konuşmayı Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik yaptı. Çelik, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ramazan Ayı içerisinde çok kutlu bir görev için bugün sizler bu meydanda yerinizi aldınız, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Eski bildiğimiz seçim havası şu an yok. Fakat kendi havasına sokmak lazım. Seçim bir savaş değil yarış.  Genel Başkanımız ilimizden pırıl pırıl adaylar çıkardı. Çalışmalarımıza başladık.  Bu hükümet zamanı bir köprü yapıldı. İktidar bizden önce Eskihisar’akendi feribotuyla geçerdi. Şimdi kendilerine geçişler hızlı olsun diye köprü yaptı ama o da kullanmıyor.  Biz tüm Türkiye’nin yapılan tesislerden geçmesi için gereken çalışmaları yapacağız. Artık değişim zamanı, bu ülke 16 yılda çok değer kaybetti. Şimdi Türkiye’mizi ayağa kaldırma vakti’ dedi.
Ejderoğlu, ‘Ülkemizin başına çalışmayı bilen kadrolar gelmeli’

Çelik’in konuşmasının ardından söz alan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu, “Uzun süredir şehrimizi adım adım dolaşıyoruz ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Esnafımızın tedirginliğini yalın gözlerle görüyoruz. Çiftçilerimiz emeklerinin karşılığını alamadığını bizlere söylüyor. Memurlarımız sistemin kurbanı oluyor. Sanayicimiz finans hokkabazlarına terk ediliyor. Milletin parası şatafata, gösterişe gidiyor. Milletimize yeni bir sayfa açmak için biz geliyoruz. Millete yaramayan istikrarın sıkıntılarını masaya yatırma vakti gelmiştir. Kalkınmanın öncüsü olmak halkımızın hak ettiği refah ve özgürlüğe kavuşturmak çağımız gereği daha mümkün hale gelmiştir. Yeter ki çalışmayı bilen kadrolar yönetime gelsin. İşte bizim farkımızda burada. Kadrolarımızla birlikte çalışma tutkusuna sahibiz. Bugün Kocaeli’de Sayın Genel Başkanımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin umudu Millet İttifakıdır. Türkiye’nin umudu Milli Görüş’tür. Bunu Merhum Hocamız her sözünde belirtiyordu. Bugün Birlik ve beraberlik günü. Halkımız Değişim Vaktinin geldiğinin farkında. 24 Haziran’da Allah’ın izniyle bu değişim gerçekleşecektir” dedi.

Karamollaoğlu, ‘Yarın bu ülkenin sorunlarını gençlerimiz üstlenecek”

Kürsüye binlerce partililerin yoğun alkışları eşliğinde gelen ve partililerin ve vatandaşların büyük sevgi seli eşliğinde konuşmasına başlayan  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bir seçime gidiyoruz. Elbette bu seçimin barış ve huzur içinde yapılmasını arzu ediyoruz. Seçimler siyasi partilerin birbiriyle kavga ettikleri, suçlamalarda bulunduğu ortamlar olmamalı. Siyasi partiler ülkelerin problemlerini çözmek için var. Elbette her konu için her siyasi partinin politikaları vardır. Bunlar her partinin aynı görüşü taşımasını gerektirmez. Bunlara inat ben seçim gününe kadar kimseyle kavga etmeden, bazı iftiralarda bulunan insanların seviyesine düşmeden ülkemiz için çözüm önerileri sunmaya ısrarla devam edeceğim. Gençlerimiz burada, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Yarın bu ülkenin sorunlarını gençlerimiz üstlenecek. Kendilerine bir görev verildiği zaman başarılı bir şekilde fedakarca çalışacaklar. Bugüne kadar gençlerimizin ihtiyaçları için hükümet hiçbir ciddi tedbir almadı.  Bugünkü iktidar adalete bakıyor inşaat görüyor, sağlığa bakıyor inşaat görüyor, eğitime bakıyor inşaat görüyor. Biraz bunların içini görün.”

‘Benim seçim vaadim seçim rüşvetine dayanmaz’

Karamollaoğlu, sözlerinin devamında, “Önce bu gençlerimizin değerlerini ihya etmeye, siyasiler olarak onlara örnek olmaya mecburuz. Malı mülkü her şeyin önünde tutarsanız gençler değil üç kağıtçılar itibar görmeye başlar.  Bizim gibi düşünsün düşünmesin herkesle kucaklaşmalıyız. Bu ülkeyi kutuplaştırmaya çalışanlara rağmen bunları başaracağız.  Bunlar biraz nezaket öğrensin, herkese vatan haini diyorlar. Eğer bir memlekette adalet sağlanmıyorsa birileri kendi inandığı adaleti sağlamaya çalışır ve anarşi artar. Küfürle yönetim devam edebilir ama zulümle asla devam etmez. Biz adaleti hakim kılmayı, barışın tesisinde en önemli adımlardan biri olarak görüyoruz.  Benim seçim vaadim geçici birkaç maddiyata daha doğrusu seçim rüşvetine dayanmaz. Benim sizlere vaadim bu bozuk gidişatın kökten değiştirilmesi.  Türkiye’de işsiz kalmaması, gelir dağılımında adaletin tesisi” dedi.

‘Kocaeli Sanayi kenti ama çalışanlar asgari ücretli’

Temel Karamollaoğlu, son olarak, “Kocaeli bir sanayi kenti oldu. Üzülerek söylüyorum burada çalışanlar asgari ücret mertebesinde bir gelire sahip. Sanayiciler ve yatırımcılar ücretleri arttıracaklar gibi bir hisse kapılmasın. Sizler insanları açlık sınırında tutarsanız ekonomi gelişemez. Ben enflasyondan arındırılmış bir orandan bahsediyorum. Enflasyon yüzde 10 senede yüzde 10 zam yapıyorsun. Senin yaptığın bir zam değil ki. Bunlar esnafımız içinde geçerli. Onlarda kazandıklarını zamlara vergilere veriyorlar” diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.