DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti seçimi büyük bir coşkuyla kutladı

AK Parti seçimi büyük bir coşkuyla kutladı

AK Parti seçimi büyük bir coşkuyla kutladı

AK Parti seçim zaferini geçtiğimiz akşam Gölcük’te coşkuyla kutladı. Bu kutlamalarda kalabalığa seslenen İlçe Başkanı İdris Alp, “Biz biriz ve kardeşiz, bizi yıkamazsınız, bizi bölemezsiniz. Bu bayrağa kimse gölge düşüremeyecek. Küresel güçlere en güzel cevabı sandıkta verdik” şeklinde konuştu.

Kutlamalara Başkan Ellibeş’te katılım sağladı

AK Parti 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılması sonrasında Gölcük’te gece boyu kutlamalar yapıldı. O kutlamalara İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katılarak büyük coşkuya ortak oldu. İlçe binasının önünde, Anıtpark’ta ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda coşku büyük olurken, araçlarla gece boyu konvoylar yapıldı.

Ellibeş, ‘Seçimi çalışanlar kazandı’

Başkan Ellibeş kalabalığa yaptığı konuşmada, “Hepinizden Allah razı olsun. Yüzce Rabbim her zaman doğrunun yanındadır, bu seçim sonuçları da bunu net olarak göstermiştir. Çalışanlar kazandı. Bu teşkilat İlçe Başkanımızın önderliğinde planlı, programlı, sistemli, cefakarca çalıştı, her eve her kapıya ulaştı ve sonsuz şükür olsun bu mükemmel tablo ortaya çıktı. Hayırlı olsun, yolumuz açık olsun, Allah’a emanet olun” dedi.

Alp, ’45 gündür gece gündüz çalıştık’

Başkan Ellibeş’in konuşmasının ardından söz alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Kıymetli dava arkadaşlarımız, bize bu günleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Bizer bu desteği esirgemeyen milletimize hamdolsun. Kıymetli arkadaşlarım, gecesiyle, gündüzüyle, 45 gündür hiç durmadan alın teri akıtan, gönül teri akıtan, tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Hanımefendiler, her birinize şükranlarımı sunuyorum. Hanımefendilerin hakkı ödenmez. Tabi enerjisiylen, hiç sokakta eksikliğimizi hissettirmeyen gençlerimize de alkış istiyorum. Mahallalelerimizi, hele de bugün sandıkta kahramanlık gösteren tüm müşahitlerimizi, kurul üyelerimizi gönülden kutluyorum. Tabi ki, bu yola bir ittifakla çıktı. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizede buradan kocaman alkış. Büyük Birlikli kardeşlerimize de buradan kocaman bir alkış. Şu bir gerçek, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya nasıl destan yazdıysa, 16 yıl 12 seçim nasıl tarih, destan yazdıysak, bugünde yeni bir tarih ve destan yazdık. Bu önemli tarihe tanıklık ettik ve altına imzamızı atıyoruz. 15 Temmuz’da buradan Dünya’ya bir mesaj verdik, biriz ve buradayız” dedik, işte bugün sandıkta da o mesajı verdik. Biz biriz ve kardeşiz, bizi yıkamazsınız, bizi bölemezsiniz. Bu bayrağa kimse gölge düşüremeyecek. Küresel güçlere en güzel cevabı sandıkta verdik.  Biz bu zaferi bu bayrak yere düşmesin diye mücadele veren şehitlerimize armağan ediyoruz. Mekanları cennet olsun. Biz millete hizmet için varız. Zaferi kutlarken, kimseyi rahatsız etmeyin. Taşkınlık yapmayın. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyor, herkese minnetlerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.