DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akıllı Duraklara zarar veriliyor

Akıllı Duraklara zarar veriliyor

Akıllı Duraklara zarar veriliyor

İlçemizde geçtiğimiz yıl D-130 Karayolu üzerinde bulunan duraklar akıllı durak olarak yenilenmişti. Kimliği bilirsiz kişi ya da kişiler daha yapılalı bir yıl bile olmayan duraklara zarar vermeye başladı.

Reklam panosunun camı kırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl D-130 Karayolu üzerindeki duraklar bir bir yenilenerek akıllı durak özelliği almıştı. Daha yapılalı bir sene bile olmayan akıllı duraklara kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi. Akıllı durakların reklam panosunda bulunan camı kıran kimliği belirsiz kişiler panoda ki bütün camı parçalayarak dağıttılar.  Akılı durakta bulunan reklam panosunun kırıldığını gören vatandaşlar, “ Yetkililer ne güzel bütün duraklarımızı yenilediler. Kime ne zararı vardı ki bu camı kırdılar ve böyle parçaladılar. Şimdi durakta beklerken korkuyoruz çocuklarımız kırık cam parçaları ile bir yerlerini kesecekler diye.  Umarım yetkililer en kısa sürede kırılan panoyu eski haline getirirlerde bizde durakta çocuğumuzla rahat otururuz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.