DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Belediye Derincespor’da ayrılıklar devam ediyor

Belediye Derincespor’da ayrılıklar devam ediyor

Belediye Derincespor’da ayrılıklar devam ediyor

Geçen yıl BAL’da geçirdiği başarılı sezonun ardından kadrosunu korumakta zorlanan Belediye Derincespor’da ayrılıklar devam ediyor. Son olarak takımın forvet oyuncularından Fatih Güler de takımdan ayrılma kararı aldı.

İki yıl üst üste BAL’da oynama şansını yakalayan Belediye Derincespor, bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkması bekleniyordu. İlk etapta geçen yılki başarılı kadroyu tutması beklenen Sarı-Lacivertli ekipte, bu beklentiler gerçekleşmedi, takımdan ayrılmalar devam ediyor. Son olarak da iki yıldır forma giyen forvet oyuncusu Fatih Güler, kendi sosyal medya hesabından takımdan ayrıldığını açıkladı. Güler, ilimizde Başaranspor, Ç.Plajyolu ve Kartepe Belediyespor takımlarında da oynadı.

Ayrılan futbolcu sayısı 6 oldu

Geçen yıl BAL’da son haftalara kadar şampiyonluk yarışı yapan Belediye Derincespor, başarılı olan bu kadrosunu tutmakta zorlanıyor. Bu başarılı kadrodan defans oyuncusu Koray Baykara ve orta saha oyuncusu Emir Subaykan Maltepespor’a gitti. Çok genç yaşta A takım formasını giyen orta saha oyuncuları Gökalp ve Yiğit Ali ile forvetin önemli ismi Kerem Gülmez de takımdan ayrıldı. Fatih Güler ile birlikte ayrılan futbolcu sayısı 6 oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.