DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Utka Gemi İnşaat ve Hansa Flex İstanbul iftar programında bir araya geldi

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Utka Gemi İnşaat, Hansa Flex İstanbul çalışanları ve aileleri Körfez Mahallesi, Liman Cd. No:15 adresinde bulunan Mitza Cafe Restaurant’ta iftar programında bir araya geldi. İftar programına ise oldukça yoğun bir katılım sağlandı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Utka Gemi İnşaat ve Hansa Flex İstanbul çalışanları ve aileleri Başiskele’de bulunan Mitza Cafe Restaurant’ta bir araya geldi. İftar programına ise oldukça yoğun bir katılım sağlandı. Gerçekleştirilen iftar yemeğine Utka Gemi İnşaat Sahipleri Utku Ergil, Kaan Ergil, çalışanlar ve aileleri katılım sağladı. Ezanın okunmasının ardından birlik ve beraberlik içerisinde orucunu açan çalışanlar ve davetliler bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Teknik ve ticari, tüm sektörel alanlarda tam anlamı ile güvenilir bir çözüm merkezi oluşturabilmek ve hizmet etmek için 2010 yılında kurulan Utka Gemi İnşaat’ın sahipleri Utku Ergil ve Kaan Ergil katılım sağlayan Utka Gemi İnşaat çalışanlarına, ailelerine ve ardından Mitza Cafe Restaurant’a ve çalışanlarına hizmetlerinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler.

İsim: Nihan ATAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.