DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CUMHURBAŞKANIMIZ PAZAR GÜNÜ İZMİT’TE

CUMHURBAŞKANIMIZ PAZAR GÜNÜ İZMİT’TE

AK Partili Milletvekili Adayı Emine Zeybek, gazetemizi ziyaret etti

CUMHURBAŞKANIMIZ PAZAR GÜNÜ İZMİT’TE

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Emine Zeybek dün  İlçe Başkanı İdris Alp, KADEM Başkanı, Büyükşehir Meclis Üyesi Berna Abiş, Gölcük Belediye Meclis Üyesi Hilmiye Gövez, İlçe Kadın Kolları Başkanı  Saime Yelken, parti yöneticileri ve kadın kolları üyeleriyle gazetemizi ziyaret etti.

Baba Ocağı Gölcük olan ve Gölcük’le bağlantısını hiç koparmayan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Emine Zeybek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zeybek dün Gazetemiz İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’yi ziyaret ederek, gazetemizi 10 Haziran Pazar günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Zeybek, ‘Türk halkı Recep Tayyip Erdoğan diyor’

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ziyaretlerinden ötürü AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Emine Zeybek’e ve beraberindekilere teşekkür etti. Milletvekilliğine neden adaylığını koyduğunu anlayan Zeybek, şunları belirtti: ‘Gölcük gerçekten samimi bir o kadar kendine has özellikleri olan bir ilçe. 1982 yılından beri baba ocağım olmasından dolayı Gölcük ile bağlantım var. Üniversiteyi kazanana kadar geçen gençlik sürem burada geçti. Çok güzel dostluklarım var. Hiç bir zaman haliyle kopmadım. İnşallah milletvekili seçildikten sonrada Gölcük için hizmetlerimiz sürecek. Saha da seçmenimiz çok heyecanlı. Yüksek sesle desteğini dile getiriyor. Geçen Haziran seçimlerin de bunu dile getirmiyordu, bir sessiz hakimdi. Seçmenler göğsünü gere gere benim oyum AK Parti’ye, Recep Tayyip Erdoğan’a diye her yerde bunu dillendiriyorlar. Güzel bir heyecan ve coşku var. 10 Haziran’da Cumhurbaşkanımızın katıldığı mitingde de bu coşkuyu doyasıya göreceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz 13 milletvekili. Üst limit neyse hedef odur. Alta bir hedef koymak AK Parti’ye yakışmaz. Tabi ki halkımız neyi takdir ederse, o kadar milletvekili çıkaracağız ama hedef 13.

Cumhurbaşkanının mitingine tüm Gölcüklüleri davet etti

Zeybek, son olarak 10 Haziran Pazar günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine tüm Gölcüklüleri davet etti. Zeybek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde en güzel şekilde ağırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız 10 Haziran Pazar günü ilimizde mitingiyle vatandaşlara seslenecek. Güçlü Türkiye için 24 Haziran’da halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklemeli’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.