DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda mangala turnuvası yapıldı

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda mangala turnuvası yapıldı

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’nda mangala turnuvası yapıldı

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu kapsamında 2. 3. 4. sınıflar arasında Türk zekâ ve strateji oyunu olan mangala turnuvası yapıldı.

Turnuvaya 63 öğrenci katıldı

Müfit Saner İlkokulu 3/A sınıf öğretmeni Zeynep Aksu’nun hayata geçirdiği turnuvada kıyasıya rekabet yaşandı. Okul öğretmenlerinden Zeynep Aksu, Kamile Demir, Elif Özçelik ve Eda Ergün hakemliğinde 2 gün boyunca süren turnuvaya 63 öğrenci katıldı. Turnuva sonunda başarı gösteren 10 öğrenci madalya ile ödüllendirildi. Bir süre önce Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, 3/A Sınıf Öğretmeni Zeynep Aksu, öğrenci velileri ve Okul Aile Birliğinin de katkılarıyla oluşturulan oyun ve kütüphane odasına çocukların ilgisi oldukça yoğun oldu.

Aksu, “Velilerimizin büyük destekleri oldu”

Proje Mimarı Zeynep Aksu ”Oyun ve kütüphane odası hazırlıklarında velilerimizin büyük desteği oldu. Kendi el emekleriyle keçeden yaptıkları kitap okuyan çizgi film karakterleri ile oluşturdukları panolarla çocuklara renkli görsel bir alan oluşturuldu. Oyun odası ve kütüphane için 4 kitaplık, her yaşa uygun hikâye kitapları ve romanlar, çeşitli zekâ geliştirici oyunlar temin edildi.  Her öğle arası büyük bir istekle oyun odasına gelen öğrenciler mangala başta olmak üzere birçok oyunu keyif alarak oynayıp kaliteli zaman geçiriyorlar. Öğrenci velileri de bu durumdan oldukça memnun olduklarını, çocuklarını evde turnuva için büyük bir çaba sarf ettiğini belirttiler. Bu durum bu projenin verimliliğini gösteriyor ve bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.