DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Sahili takı stantları ile renklendi

Değirmendere Sahili takı stantları ile renklendi

Değirmendere Sahili takı standları ile renklendi

Değirmendere sahilinde yaz sezonunda, takı ve süs eşyası satmak amacıyla her yaz açılan standlar bu senede Kuruçeşme Sahili’nde yerlerini aldı. Yaz boyunca Kuruçeşme Sahili’nde olacak olan takıcılar kendilerine daha korumalı bir yer tahsis edilmesini istediklerini dile getirdiler.

Takıcılar kolaylık sağlamak adına kalıcı stand yapılmasını istiyor

Değirmendere’de her yaz sezonunda takıcılar ve süs eşyası satan vatandaşlar, Kuruçeşme sahiline doğru olan kısımda stand açarak ürünlerini halka sunma fırsatı yakalıyorlar. Değirmendere’ye ayrı bir hava katan takı ve süs eşyası satıcılarına her akşam yoğun ilgi oluyor. Bu yoğun ilgi neticesinde satıcılar, standlarını her gün yeniden kuruyor ve bu da onlara, tatlı da olsa bir yorgunluk veriyor. Bu nedenle yaz boyunca Değirmendere Kuruçeşme Sahili’nde stant açan takıcılar kendilerine korumalı bir yerin tahsis edilmesini istiyorlar.

Kepenklerinin kapanabileceği küçük standlar yapabilir

Değirmendere Kuruçeşme Sahili’nde stand açan takıcılar ve Değirmendereli vatandaşlar takıcılar için yapılabilir projeler hakkında düşüncelerini dile getirdiler. Değirmendereli vatandaşların düşünceleri, “Değirmendere’de yaz sezonunun sembolü, takıcılar ve süs eşyası satan vatandaşlarımız. Onlar her yaz sezonunda halkımıza hizmet ediyor. Her gün tekrar tekrar stand açarak yoruluyorlar. Biz bunu önlemek adına belediyeden bir çözüm bulmasını istiyoruz. Mesela  belediyemiz kilitli sandıklar veya prefabrik ve çatısı olan, kepenklerinin kapanabileceği küçük standlar yapabilir. Satıcılarımız da her gün tekrar tekrar stantlarını açmak zorunda  kalmazlar.  Bu öyle çok maliyetli bir şeyde  olmaz. Bu konuda belediyenin çalışma yapması çok iyi olur” dediler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.