DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DOWN SENDROMLULAR ÇUKUR’UN GALASINA KATILDI

DOWN SENDROMLULAR ÇUKUR’UN GALASINA KATILDI

DOWN SENDROMLULAR ÇUKUR’UN GALASINA KATILDI

+1 Farkla Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve Dernek Kurucularından Yusuf Sirmen, Selin Güzelcik ve Down Sendromlular Derneği Üyesi Aylin Güzelcik, Çukur Dizisi’nin müziklerini yapan Değirmendereli Sanatçı Toygar Işıklı’nın davetlisi olarak Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen gala gecesine katıldılar.

Dizi oyuncuları ile bir araya geldiler

Geçtiğimiz akşam Haliç Kongre Merkezi’nde Otizm Vakfı yararına düzenlenen sezonun en çok ses getiren dizilerinden olan Çukur Dizisi’nin gala gecesine dizinin müziklerini yapan Değirmendereli Sanatçı Toygar Işıklı’nın özel misafiri olarak katılan +1 Farkla Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve Dernek Kurucularından Yusuf Sirmen, Selin Güzelcik ve Down Sendromlular Derneği Üyesi Aylin Güzelcik muhteşem bir gece geçirdi. Gala boyunca dizi oyuncuları ile bir araya gelen Dernek Başkanı Abanoz ve Dernek Yöneticileri dizi oyuncuları ile bol bol fotoğraf çektirilip oldukça güzel bir gece geçirdiler.

Başkan Abanoz’dan Çukur ekibine teşekkür

Otizm Vakfı yararına düzenlen Çukur Dizisi’nin gala gecesine katılan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, “ Başta bizi bu anlamlı geceye davet eden sevgili Toygar Işıklı’ya çok teşekkür ederim. Muhteşem bir gece geçirdik ve dizi oyuncuları ile bir araya gelerek fotoğraf çektirme fırsatımız oldu. Çukur ekibi bizimle çok yakından ilgilendi ve bizim için gerçekten unutulmaz bir gece oldu” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.