DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ebru Küçükaydın seçim sürecinde her yeri gezdi

Ebru Küçükaydın seçim sürecinde her yeri gezdi

Ebru Küçükaydın seçim sürecinde her yeri gezdi

CHP Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Adaylığı açıklanmadan, aday adayıyken çalışmalarına başladı ve adaylığı açıklandıktan sonra da dur durak bilmeden ilimizin her bölgesinde, mahallesinde köyünde çalışmalarını sürdürdü.

Gezmediği yer bırakmadı

Kimi zaman Başiskele ilçesinin mahallelerinde, kimi zaman Karamürsel ilçesinin sokaklarında, kimi zaman İhsaniye’nin bahçelerinde dolaştı. Yeri geldi Değirmendere’yi, Halıdere’yi, Ulaşlı’yı, Ereğli’yi gezdi, yeri geldi Derince’de esnaflarla da tokalaştı, Gölcük’te dernek üyeleriyle de bir araya geldi. Kimi zaman da akşamın karanlığında Kartepe’nin dağ köyleri Serinlik ve Pazarçayırı’na giderken sisten kayboldu. Ama seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Küçükaydın, ‘Sandıktan çıkacak emeğimizin karşılığı sizlere emanet’

Ebru Küçükaydın en son CHP Gölcük İlçe örgütünün Sandık görevlileri için düzenlediği sandık güvenliği eğitimine katıldı. Gölcük Kongre Sarayı’nı hınca hınç doldurup seçim gününde sandıklarda ve okullarda görev alacak partililere görevlerinin bir kez daha hatırlatıldığı eğitimde konuşma yapan Ebru Küçükaydın “Sizler 24 Haziran’da tecelli edecek adaletin ve demokrasinin kahramanlarısınız. Sandıktan çıkacak emeğimizin karşılığı sizlere emanet” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.