DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EMUZDER ailesi iftarını MY LİVA’da verdi

EMUZDER ailesi iftarını MY LİVA’da verdi

EMUZDER ailesi iftarını MY LİVA’da verdi

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimi geçtiğimi akşam iftar programını Kavaklı Sahili’nde bulunan MY LİVA Restaurant’ta gerçekleştirdi.

MY LİVA Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğin Dernek Başkanı Selim Kargı, Yönetimi ve dernek üyeleri katılım sağladı.

‘EMUZDER ailesi her geçen gün daha da büyüyor’

İftar programında konuşma yapan EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı şunları söyledi: ‘Rahmet bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşanmasının mesajı olarak Bu mübarek ramazan ayında ve Kadir Gecesinin arifesinde EMUZDER Ailesi olarak üye arkadaşlarımız ve ailelerimizle MY LİVA Restaurant’ta iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün daha da büyüyen EMUZDER ailemizin ilk defa dernek dışında düzenlemiş olduğu programımıza katılım sağlayan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da düzenleyeceğimiz sosyal etkinliklerin başlangıcı olmasını diliyorum.Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olan ülkemizin ve tüm Müslüman alemine Kadir gecesi hürmetine Allah’tan sevgi hoşgörü ve barışın hâkim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum.Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Yaralı Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.Kadir gecemiz mübarek olsun’ dedi. Derneğin iftar programı oldukça güzel geçerken, iftar programı çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.