DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘EN GENÇ BAŞKAN OLARAK SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM’

‘EN GENÇ BAŞKAN OLARAK SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM’

HEPAR İlçe Başkanlığı Gölcük’te törenle açıldı

‘EN GENÇ BAŞKAN OLARAK SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM’

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Gölcük İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz gün Merkez Kapalı Çarşı’daki yerinde açılış törenini gerçekleştirdi.

Açılış törenine HEPAR Parti Meclisi Üyeleri Ahmet Ercan Kocabıyık ve Selçuk Doğan, HEPAR İl Başkanı Ahmet Tükenmez, HEPAR Kocaeli İl Yöneticileri,  HEPAR İlçe Başkanı Umutcan Uz, Yönetimi,  Öncü Gençlik Üyeleri ve davetliler katılım gösterdi.

Açılışta ilk olarak HEPAR İl Başkanı Ahmet Tükenmez, HEPAR İlçe Başkanı Umutcan Uz’a parti rozetini takarak, Başkan Uz’a başarılar diledi.

Uz, ‘İlçemizin en Genç İlçe Başkanı olarak üzerimde büyük bir sorumluluk var”

HEPAR Gölcük İlçe Başkanı Uz, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ne yazık ki kaygı duymaktayız. İçeriden ve dışarıdan kuşatılmış bir ülkenin evlatları olarak üzerimize düşen sorumluluğu da bilmekteyiz. Siyasetin bizleri ayrıştıran değil, birleştiren bir hizmet olması gerektiğine inanıyorum. Farklı görüşlerimizde ortak noktamız Atatürk ve Cumhuriyet olduğu surece ülkemizin ilerlemesi için birlikte hareket etmeliyiz. Bize kim nasılsa öyle olacağız. İlçemizin en Genç İlçe Başkanı olarak üzerimde büyük bir sorumluluk var. Siyasi partilerin başkanları, benim saygı duyduğum kişilerdir. Bize yapılan eleştirilerin şiddeti nasıl olursa, aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Vatan toprağına göz diken, Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına hakaret edenlere karşı şiddetimiz daha farklı olacaktır. Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa, o topluma dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur. Türkiye Cumhuriyeti halkını ayrı ayrı sınıflardan oluşmuş değil, kişisel ve sosyal hayat için işbölümü itibariyle çeşitli mesleklere ayrılmış bir toplum olarak görmek, esas prensiplerimizdendir. Kişilerin özel teşebbüslerini ve şahsi faaliyetlerini esas tutuyor fakat büyük bir milletin ve geniş bir memleketin ihtiyaçlarını ve çok şeylerin yapılmadığını göz önünde tutarak memleket ekonomisini devletin eline almak istiyoruz. Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor, kasıt ve fiile dayanan tutucu hareketlerden sakınıyoruz” dedi.

“Önceliğimiz ekonomi olacak’’

Başkan Uz, konuşmasının devamında,  “İnsanları mesut edeceğim diye onları birbirine boğazlatmak, insanlıktan uzak ve son derece hüzünlenecek bir sistemdir. İnsanları mesut edecek yegâne vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını temine yarayan hareket ve enerjidir. Bu ülkenin insanları çocukluklarını, gençliklerini, emekliliklerini, yaşlılıklarını hiçbir zaman için yerinde ve gereğince yaşayamadılar. Bu ülkede milyonlarca insan çok ama çok ufak şeylerin hayallerini kurarak, onlara kavuşmak isteyerek yaşam mücadelesi vermişlerdir. Hayallerini de kavuşamadan sessiz sedasız göçüp gitmişlerdir. Bu yüzden bu ülkede en çok yenen ve en çok çiğnenen şey hak, hiç olmayan şey de eşitlik olduğu için, güçlü olanların değil, halkın iktidarı ve halkın sesi olmak için bu uzun yolculuğu burada sürdüreceğim. Önceliğimiz ilk olarak ekonomi olacaktır. Gönüllü bağışçılarımız ile ekonomimizi düzene soktuktan itibaren hedefimiz ilçemizde durumu yeterli olmayan ya da üniversitemizde okuyup burs almak isteyen öğrencilerimize destek olmaktır. İnanıyorum ki bunu kısa sürede başaracağız. Bizlere bu konuda destek olmak isteyen, görüşü ne olursa olsun, partili veya partisiz, üye olmak isteyen ya da istemeyen kim varsa ilçe başkanlığımızın kapısı açık olacaktır.”

‘Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’

Başkan Uz, “Biz hizmet için geliyoruz. Mustafa Kemal’in arkasına sığınanlardan değil, onu yaşayan ve yaşatanlardanız. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimler, adım adım yaklaştığımız ve yuvarlanmak üzere olduğumuz uçurumun kenarıdır. Biz, HEPAR mensupları olarak gidilen yolun yol olmadığını, yaklaşan felaketin büyüklüğünü yıllardır haykırmaktayız. Bu sebeple görüş farklılığımız olsa dahi gidişatı değiştirebilecek herkes ile ittifak yapabileceğimizi yıllardır söylemekteyiz. HEPAR Kurucu Genel Başkanı Sayın Osman Pamukoğlu, yıllardır tek çarenin ittifak olduğu konusunu, katıldığı her platformda dillendirmiştir. Güç birliğinin gerçekleşmesi adına başta Osman Pamukoğlu olmak üzere HEPAR Genel Merkez Organları ve mevcut il ve ilçe teşkilatlarımız yeterli çabayı göstermiştir. HEPAR 4 Eylül 2008 yılında iktidarı ve muhalefetiyle Türkiye’de kişisel çıkar ve ranta dayalı olarak işletilen bozuk siyasal düzene tepki olarak kurulmuştur. HEPAR, 19 Mayıs 2018 tarihinde, Kurucu Genel Başkanı Osman Pamukoğlu imzasıyla yayınladığı bildiri ile 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimlerde Vatan Partisi’ni destekleyeceğini açıklamıştır. HEPAR Gölcük İlçe Başkanlığı olarak kararı olumlu karşılıyor ve destekliyoruz. 24 Haziran seçiminin büyük Türk milletine hayırlı olmasını diliyoruz. Şahsımı Gölcük İlçe Başkanlığı’na layık gören Onursal Genel Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu’na, Genel Başkanımız Yücel Savaş’a, İI Başkanımız Sayın Ahmet Tükenmez’e ve yüreği bizimle aynı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.