DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GERÇEĞİ GÖRENLER PARTİMİZE SALDIRIYOR

GERÇEĞİ GÖRENLER PARTİMİZE SALDIRIYOR

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

GERÇEĞİ GÖRENLER PARTİMİZE SALDIRIYOR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi geçtiğimiz akşam haftalık toplantılarını gerçekleştirdi. Başkan Aynacı toplantı öncesinde gündem hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu.  Başkan Aynacı, Gölcük’te partilerine yönelik yapılan saldırıları zavallılık olduğunu belirtti.

Aynacı, ‘Köylerde, Mahallelerde, kısaca her yerdeyiz’

Toplantıda gündemi değerlendiren Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde başlayan cesurlar hareketi Gölcük’te kuruluşunu tamamlayıp alınan erken seçim kararı doğrultusunda çalışmalar başlatmıştır. Yapılan çalışmalarda köylerde mahallelerde ve merkezlerde bire bir insanımızın elini sıkıyor onlarla temas kurmaya özen gösteriyoruz. Yani bizler vatandaşlarımızla iç içeyiz” dedi.

Gölcük’te partimize yönelik sataşmalar yaşanıyor

Açıklamalarına devam eden Başkan Aynacı, “Bu yapılan çalışmalarda ne yazık ki bizi üzen olaylarda yaşanıyor. Mutlaka bir gün Gölcük’te yüz yüze geleceğimizi unutan bazı insanlar, siyasi çıkar adına hakarete varan sataşmalarda bulunuyorlar.”

‘Bayraklarımızı ve afişlerimizi indirerek yere atıyorlar’

“Saha çalışmalarımızda asılan afiş ve bayraklarımızı indirerek yerlere atan ve arabalarından gençlerimize hakaret yağdıran zavallılara bizlerde  çok acıyoruz. Yedi ay önce kurulmuş olan ve daha teşkilatlarını kuramadan seçime girecek olan bir partiden bu kadar korkuluyor olması bizleri sevindirmektedir. İndirilen afişler ve yapılan her saldırı bizleri daha çok motive edecektir.”

“İYİ Parti, Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa edecek siyasi oluşumdur”

Aynacı, “Bilindiği üzere Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi 30 Mayıs 2018 tarihinde ‘Millet ile Sözleşme’ adı altında seçim beyannamemizi Türk milletine duyurmuştur.

401 maddeden oluşan bu sözleşmeden de anlaşılacağı gibi İYİ Parti, Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa edecek siyasi oluşumdur. Bu maddeler ülkemizin sorunlarını bir bir gidermek için hazırlanan bir seçim vaadi değil, tek tek okunması gereken, millet ile yapılan bir sözleşmedir.

Öğrencilere ücretsiz haberleşme imkânı sağlayacağız. Asgari ücret üzerindeki vergileri kademeli olarak kaldıracağız. İşsizlik oranını yüzde 5.6’ya OECD oranına düşüreceğiz. Varlık Fonu’nu kaldırıyoruz. Dengeli ve sürdürülebilir büyümeye engel olan cari açığı düzelteceğiz. Kuleli,Maltepe ve Işıklar askeri liseleri  başta olmak üzere askeri liseler , harp akademileri ve GATA’yı tekrar hayata geçireceğiz. Bölgemizde ve dünyada barışı önemseyen, aktif bir dış politika izleyeceğiz. AB ile müzakere sürecini hızlandıracağız.

Mevcut iktidar tarafında devre dışı bırakılmış Sayıştay’ı tekrar geri getireceğiz. Devletin dini adalettir. Göreve geldiğimiz zaman OHAL’e son vereceğiz.” Muhtarları, hizmet  bölgelerinde belediyelerin karar mekanizmalarına dahil edeceğiz. Mahalle bazında belediye  bütçelerinden  “ödenek”  tahsisi  yapacağız. Yeni  bir  Suriye  politikası  uygulayacağız.  Suriyeli misafirlerimizin ülkelerine  geri  dönmelerini sağlayacağız.  2019  yılı  ramazan’ında  Suriyeli  kardeşlerimizin  misafiri  olarak  Suriye’de  birlikte  iftar  yapacağız. Meslek  Yüksek  Okulu  mezunları  için  kısa  dönem  (6  ay)  askerlik imkanı sağlayacağız. Türkiye’nin 5 yıl içinde Tarım ve Hayvancılıkta kendi kendine yeten bir ülke olmasını sağlayacağız. Kadınların yaşam tarzı teminatımız altındadır.

Kadına yönelik her türlü  şiddet  ve baskıyı engelleyeceğiz. Kadın  Cinayetlerinde  “İyi Hal İndirimi Uygulamasını” derhal kaldıracağız.   Şiddet  uygulayan  erkeğin, oluşturulacak  terapi  evlerinde  tedavi  görmesine  yönelik  uygulamayı  hayata  geçireceğiz. Ve birçok hayati önem taşıyan maddeler ile ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuzu  tekrar göstermiş bulunmaktayız. İnanıyorum ki vatandaşımız huzur için, refah için, özgürlük için, kutuplaşmaların önüne geçmek için, aydınlık yarınlar için tercihini İyi Parti den yana kullanacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.