DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Gölcük Belediyesi 9 yıldır Amatör Spor Kulüplerine yapılan malzeme desteğini, bu yıl 10. kez yaparak Amatör Spor Kulüplerine bir kez daha büyük bir katkıda bulundu. Bu kapsamda toplam 16 spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Malzeme Dağıtımı Başkan Ellibeş bizzat kendisi yaptı. Dağıtım töreninde Başkan Ellibeş’in yanı sıra Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Murat Aydın, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Birim Müdürleri ve Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri de bulundu.

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TAM DESTEK

Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurdu, Harb-İşspor, İhsaniyespor, İhsaniye Doğan spor, Ulaşlıspor, Halıderespor, Kavaklıspor, Şirinköyspor, Hisareynspor, Gölcük Gençler Birliğispor, Yazlık spor, Asarköyspor, Çiftlikspor Kulübü, İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Gölcük Karadeniz Spor olmak üzere toplam 16 Amatör Spor Kulübüne 10. kez malzeme yardımı yapıldı. Gölcük Belediyesi takımların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, maç kramponu, maç topu, antrenman penyesi, antrenman şortu, antrenman çorabı, antrenman eşofman takımı, maç tozluğu, kaleci maç eldiveni, kaleci antrenman eşofmanı, tekmelik, yağmurluk, antrenman yeleği, suluk, spor ayakkabı, seranomi eşofmanı, sarkaç top, antrenman çanağı, antrenman çemberi, istasyon seti, el pompası, antrenman merdiveni, huni, halı saha ayakkabısı olmak üzere malzeme yardımında bulunuldu.

SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK SİZİN ELİNİZDE

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Amatör spor kulüplerimizin cefakar, vefakar yöneticileri, başkanları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hizmet alanımız geniş. Spor ve Sporla ilgilenen tüm yöneticilerimiz ve sporcularımızla ilgilide sorumluluklarımız var. Başta tesisleşme anlamında ve malzeme desteği anlamında sorumluluklarımız var. Aslında bizim yaptığımız bir lütuf değil bir hakkı teslimdir, belediyelerin görevlerinden biride bu. İlçe sınırlarında yaşayan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmeleri. İşte sizin bulunduğunuz bu kurumlar içerisinde bu temeli alıyorlar. Bizlerde çorbada bir nebzede tuzumuz olsun anlayışı içerisinde desteğimizi gerçekleştiriyoruz. Sezonun açılmasına daha var ama spor kulüplerimize malzemelerimizi önceden verelim, herkes ona göre tedbirini alsın. Yönetici arkadaşlarımıza ve kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum, her zamanki gibi gönüllülük ve fedakarlık sizlerde. Sizler bu işlere öncülük yapıyorsunuz bizde yerel yönetim olarak destek olmaya çalışıyoruz. Sizi teşvik etmeye gayret ediyoruz. İnşallah sizler umduğunuzu yakalarsınız bu sezon. Öncelikle sağlıklı bir şekilde, kaza olmadan, ahlaki değerlere önem verecek şekilde sezonu kapatırsınız” dedi.

YEREL YÖNETİMLERİN DESTEKLERİ BİZE GÜÇ VERİYOR

KASKF Başkanı Murat Aydın, ‘Başkanımızın amatör spor kulüplerine çok önemli katkıları ve destekleri var. Bakın bu senenin sezonu bitmeden önümüzdeki sezonun malzemelerini veren başkanımıza teşekkür ediyorum. 2007 yılında göreve geldiğimde 115 tane spor kulübümüz, 17 bin sporcumuz vardı. Bugün 460 tane spor kulübümüz 340 bin sporcumuz var. Bunu sadece biz ve sizler yapmadınız. Yerel yönetimlerin çok önemli desteği, çok önemli katkısı var. Başta büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızın bu işi çok önemsemesi sonucunda işte biz bu rakamlara geldik. Bundan sonraki süreçte daha çok hizmet vereceğiz, daha çok destek vereceğiz, daha çok branş açacağız, Neden ; Gençlik ve Spor Bakanlığımız geçen hafta 453 bin liralık  nakdi yardımda bulundu. Önümüzdeki haftadan itibaren bundan faydalanamayan kulüpler vardı bunların itirazlarını bizde bakanlığımıza yaparak tekrardan bir çalışma başlattık. Geriye kalan 100 kulübümüzün müracaatları ile yaklaşık 500 bin liralık bir yardımı daha almaya başlayacağız. Dün büyükşehir belediye başkanımızda bir müjde verdi bunu da burada sizinle paylaşmak istiyorum. Bir yönetmelik hazırladık. Ödül yönetmeliği ve yardım yönetmeliğini federasyon olarak hazırladık. Büyükşehir belediye başkanımızda bakanlığın vermiş olduğu 500 bin liralık karşılığında 5 milyon liralık nakdi yardımın hazırlığa başlayacağız. Şunu da ifade etti biz devletten büyük değiliz ama devlet tüm Türkiye’ye yardım yapıyor biz Kocaeli ilindeki amatör spor kulüplerimizi destekleme anlamında bu yardımı yönetmelik içerisinde olacak” dedi.Gölcük Belediye Başkanımız abimiz amatör spor kulüplerine yardım konusunda her zaman ilkleri gerçekleştirmiştir. Herkesten önce spor kulüplerimizin ne ihtiyacı varsa  o ihtiyaca göre yardımını yapıyor. Ben belediye başkanımızı ve bu işe hizmet eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  1. Vatandaş dedi ki:

    Sayın Mehmet ELLİBEŞ’ Esnaftan şikayet var…

    Gölcük Köyüne yatırım yapan İş yeri açan Esnafına sahip çık Esnaftan,Eşraftan şikayetler var!
    Esnafınızı mağdur etmeyiniz…zararına sebep olmayınız…yaptığınız işlerde biz yaptık oldu demeyiniz! Esnafınızı kollayınız,sahip çıkınız.

    Esnafınızın rızkını kazanabilme mücadelesinde yardımcı olunuz,bir İş Proje yaparken onlara işyerlerine engel teşkil etmeyiniz!..

    Esnaf bu ülkenin ve yerelin Ekonomiye can veren dinamosu,zincirin halkasından biri.

    Sizin cemiyetinize,cenazenize,zor gününüze Yerel Esnafınız gelir, Makamlar gelip geçici.