DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK-İZNİK 53 KM’YE DÜŞECEK

GÖLCÜK-İZNİK 53 KM’YE DÜŞECEK

40 yıllık özlem sona erdi

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği merkezinin bulunduğu Yeni Mah.283 Sk.No : 25 Gölcük /Kocaeli adresinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı.

Başkan Karaosmanoğlu’nun Gölcük’teki programında bu kez STK’ları ziyaret etti. Dernek Başkanı Hasan Basri Başbay ve yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda tarihe damgasını vuracak konu çözüme ulaştı.

Müjdeyi Karaosmanoğlu verdi

Normal güzergah takip edildiğinde Gölcük – İznik yolu 110 Km civarında. Başkan Karaosmanoğlu, Yıllardır özlemle beklenen 1999 depreminde yolların kapalı olması nedeniyle kullanılan Gölcük-İznik arasındaki “SİNAPLI” olarak adlandırılan bağlantı yolunun genişletilerek asfaltlanması için Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde gerçekleşeceği müjdesini verdi. Bu yolun asfaltlanmasından sonra Gölcük – İznik arası 53 km ye düşecek.

İznikliler oldukça mutlu oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi kendi sınırları arasındaki mesafeyi de tamamen tamamlayacağı yönündeki yazışmaların yapıldığını ve bu yolun 2018 yatırım programına aldıklarını belirten başkan Karaosmanoğlu bu kararıyla İzniklileri büyük sevince boğdu. Dernek merkezinde yaklaşık 45 dakika kalan başkan Karaosmanoğlu’nun beraberinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Meclis Üyeleri Fikret Ormancıoğlu, Kadir Özdemir, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ,İlçe yöneticileri hazır bulundular.Artvinliler Batum Havalisi Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu yönetim kurulu üyeleri Fuat Ellibeş, Ayhan Ayyıldız ve Selçuk Çelebi Başkan Hasan Basri Başbay’ı yalnız bırakmadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.