DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

 ‘GÜZEL BİR GÖLCÜK HAYAL EDİYORUM’

 ‘GÜZEL BİR GÖLCÜK HAYAL EDİYORUM’

Gölcük’ün sevilen ismi Rasim Tüfek,

 ‘GÜZEL BİR GÖLCÜK HAYAL EDİYORUM’

Gölcük’ün sevilen ve değerli isimlerinden Rasim Tüfek ile ilçemizin durumu ve ülke gündemi hakkında röportaj yaptık. Tüfek, yaptığı açıklamada gelecekte güzel bir Gölcük hayal ettiğini belirtti.

‘Ben Sayın Belediye Başkanımızın çalıştığını düşünüyorum’

Gazetemize samimi açıklamalarda bulunan Rasim Tüfek şunları söyledi: ‘Gölcük gerçekten çok güzel bir ilçe. Ben Sayın Belediye Başkanımızın çalıştığını düşünüyorum. Fakat Gölcük’te bazı eksikliklerin olduğu malum. Ama ben bu eksikliklerin birlik ve beraberlikle çözüleceğine inanıyorum. İlçemizin önemli bir sorunu olan trafik, yeni düzenleme sonucu bir nebze de olsa düzeldi. Çöp sorunu belirlenen alanlara konulan konteynırlar sayesinde daha iyi duruma geldi.’

‘Başıboş sokak köpeklerine çözüm bulunacağına inanıyorum’

Tüfek, ‘Ama Gölcük’te sadece benim değil birçok vatandaşında şikayeti olan başıboş sokak köpekleri sorun olmaya devam ediyor. Ben bu konuda Belediye Başkanımızın sorunu çözeceğine inanıyorum’ dedi.

‘Bu seçimin başta ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum’

Gazetemize ülke gündemi hakkında da düşüncelerini belirten Tüfek, şunları söyledi: Pazar günü hepimiz sandığa gidiyoruz. Bu seçimin başta ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu durum birlik ve beraberliktir. Bizler herkesin düşüncelerine saygı duyalım, birbirimizi sevmeye devam edelim’ diyerek açıklamasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.