DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HEDEFİMİZ 5 MİLLETVEKİLİ

HEDEFİMİZ 5 MİLLETVEKİLİ

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

HEDEFİMİZ 5 MİLLETVEKİLİ

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi öncesi çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Aynacı, “ Milletvekili listemiz çok kuvvetli ve hedefimiz 5 Milletvekili çıkarmak” dedi.

“İYİ Parti Kocaeli genelinde güzel bir başarı elde edecek”

Milletvekili Adaylarının belli olmasıyla birlikte seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “ Kocaeli genelinde seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli genelinde İYİ Parti’nin oy ortalaması 3 vekil garanti diyebiliriz. Hatta hedefimiz 5 ve üzeri. Gölcük ve Kocaeli halkının bize göstermiş olduğu ilginin farkındayız. Her gittiğimiz ortamda insanların bize sıcak davranması, kulağımızda ki o dedikodular ve fısıltılar çok oluyor. İnsanlar bizlere ulaşarak söylüyorlar, “Söylemesekte sizdeniz, demesekte arkanızdayız” gibi ifadelerde bulunuyorlar. Bu nedenle İYİ Parti’nin Kocaeli genelinde güzel bir başarı elde edeceğini ve en az 3 Milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Hatta hedefimiz dip dalgası gibi biranda değişebilir ve 5 vekil çıkabilir ama minimum 3 vekilimizi çıkartacağımıza biz inanıyoruz”  dedi.

“Milletvekili Adaylarımızın tamamını Gölcük ve Kocaeli tanıyor”

Aynacı sözlerinin devamında, “Listemiz çok kuvvetli ve o bize ayrı bir enerji kattı. Milletvekili Adaylarımızın tamamını Gölcük ve Kocaeli tanıyor. Lütfü Türkkan Gölcük’e mal olmuş bir insan. Ali Türkşen SAT Komandosu Kardak Fatihi. Listeler açıklandığı an bize soruyorlardı, “Adayınız kim” diye ve Ali Türkşen dediğimiz zaman altını doldurmamıza gerek yoktu. Geçtiğimiz hafta Ali Türkşen ile gerçekleştirdiğimiz esnaf turunda da zaten bir bu enerjiyi gördük. 3. Sıra adayımız Harun Demirkaya yine Kocaeli Üniversitesi’nde Profesör ve yılların siyasetçisi ve Gebze, Çayırova, Şekerpınar Bölgelerinde çok aktif bir insan. Vatandaşlara biz sadece isim veriyoruz ve adaylarımızı tanıtmamıza gerek bile kalmıyor. Vatandaşlarımız adaylarımızı tanıdığı için kendi kararını netleştirecektir. Gölcük’ten yine Dicle Akın Hanım 3 dönem MHP’de Aday Adayı olmuş, Ruhittin Sönmez Aydınlar Ocağı Başkanı ve herkesin tanıdığı bir kişi ve seçimde ekstra bir oy getireceklerine inanıyorum. Vatandaşların kafasında “ Acaba bu adam ne yapar” diye düşünmeden karar verecekler. Yani kısacası biz listemize güveniyoruz ve Kocaeli genelinde güzel bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.