DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HUKUK VE ÜRETİM EKONOMİSİ

HUKUK VE ÜRETİM EKONOMİSİ

SP Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengün,

HUKUK VE ÜRETİM EKONOMİSİ

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Gölcüklü Hemşehrimiz Reyhan Şengün, beraberindeki heyetle gazetemizi ziyaret ederek iktidarları döneminde hukukun üstünlüğü ile üretim ekonomisine geçeceklerini ifade etti.

6 yıllık İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Genel İdare Kurulu Üyeliği yapan 3 hanımdan biri olan Reyhan Şengün, şunları söyledi: ‘Biz kimlik siyaseti değil, ilkeli siyaset yapıyoruz. Yeniden büyük Türkiye diyoruz. Çünkü birileri bizi küçülttü. İktidarımızda yeniden hep birlikte büyüyeceğiz. Yaşanılabilir bir Türkiye’nin yanı sıra Yeni Dünya Düzeninde de mazlum halkların kurtarıcısı olabilmek için inisiyatif alacağız. 24 Haziran’da kritik bir seçim süreci yaşanılacak. Bu zamana kadar vatandaş, yeni sistemin kendilerine nasıl yansıyacağını göremediler. Bundan sonra Saadet olacak. Halkımız huzura kavuşacak. Beni çevrem Selametçi Burhan’ın kız olarak bilir. Milli Görüş’ü babamdan öğrendim. İnancım ve İlkelerim doğrultusunda siyasi mücadelemi sürdürüyorum. Bir ülkenin güçlü ekonomisi olmalı, güçlü bir hukuk sistemi olmalı ne yazık ki tüketim ekonomisiyle bugünlere gelmiş durumdayız. Eğer ticaretinizi iyi yapamazsınız, hukuk sistemini iyi oturtamazsanız üretim ekonomisine geçemezsiniz. Ülkede tarım çöktü, gıda güvenliği yok. Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar nedeniyle insanlarımızın sağlığı elden gidiyor. 24 Haziran’da bütün bunları geride bırakıp, yeniden güçlü bir Türkiye demek için Gölcüklü hemşehrilerimizden değerli oylarını bekliyoruz.

Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengün’ün yanı sıra Kadın Kolları Planlama Bölümü Başkanı Yasemin Erenoğlu, Gençlik Kolları Üyesi Ebrar Er, Anadolu Gençlik Dergisi Temsilcisi Büşra Ekin ve Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Aktürk’ de dünkü ziyarete katılanlar arasındaydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.