• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,84% -0,33
  • GRAM ALTIN

    2445,86% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4005,94% 0,35

‘İLK KADIN CUMHURBAŞKANI BEN OLACAĞIM’

Değirmendere 20.06.2018 13:28:41 0
‘İLK KADIN CUMHURBAŞKANI BEN OLACAĞIM’

Kocaeli Meral Akşener’i on binlerin katılımıyla ağırladı

‘İLK KADIN CUMHURBAŞKANI BEN OLACAĞIM’

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener geçtiğimiz gün doğduğu ve büyüdüğü kent olan Kocaeli Mitingini on binlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Mitingdeki coşku görülmeye değerdi.

Geniş güvenlik önlemi alındı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener katılımı ile Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirilen büyük mitinge katılım bir hayli yüksek oldu. Miting için belirlenen alan tıklım tıklım dolarken, mitinge katılan vatandaşların Cumhurbaşkanı adayı  Meral Akşener’e sevgi seli oldu. Meral Akşener’ i görmeye gelenler miting alanını saat 15.00’den itibaren doldurmayı başladı. Miting alanında görevli polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.   Çevredeki binaların üst katlarına keskin nişancılar ve özel harekat polisleri yerleştirildi. Arama noktalarında vatandaşlar didik didik aranarak içeri alındı.

İYİ Parti Gölcük tam kadro mitinge katıldı

İYİ Partililer Genel Başkanını ve Cumhurbaşkanı Adayını en iyi şekilde ağırladı. Mitinge İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Yönetimi ve çok sayıda partililer katılım sağladı. Mitinge ayrıca İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve birçok siyasi temsilciler de katılım sağladı.

Miting alanı gelin gibi süslendi

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in vatandaşa seslendiği miting alanını ve miting alanının etrafındaki yollar adeta gelin gibi süsledi. Alanın dört bir yanı Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile Meral Akşener’ in posterleriyle donatıldı. Alana gelen vatandaşlara, şapka, 10 bin eşarp ve yağmur dolayısıyla yağmurluk da dağıtıldı.

Kocaeli Meral Akşener’i coşkuyla karşıladı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Düzce mitinginin ardından İzmit Perşembe Pazarı alanındaki mitinge yoğun coşku ve sevgi seliyle katılım sağladı. Büyük bir coşku ile karşılanan Akşener, vatandaşları selamladıktan sonra alkış ve sloganlar eşliğinde konuşmasına başladı. Kocaeli’ye önemli övgülerde bulunan Akşener, topluluğa seslenerek “İlk kadın Cumhurbaşkanı Kocaeli’den çıkacak, İlk Kadın Cumhurbaşkanı ben olacağım’ dedi.

Kız kardeşim gibi sevdiğim Fatma Kaplan Hürriyet

Meral Akşener mitingine İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kocaeli’ye özlem ve sevgilerini ileterek konuşmasına başlayan Akşener, şunları söyledi:

“Doğduğum, doyduğum  büyüdüğüm şehir Kocaeli. Aranızda ve sizinle beraber olmaktan çok mutluyum. İlk kadın içişleri bakanı buradan çıkmıştı. Şimdi de Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanı İzmit’ten çıkacak. Buna emin olun. Kocaeli öyle bir şehirdir ki bunu bize yönetenlere anlatmak isterim. Siyasette  küfür bilmezdik, birbirine saygılıydı Kocaeli siyaseti. Kocaeli için çalışmayı bilirlerdi. Aramızda eski belediye başkanımız, milletvekilliği yapmış Sefa Sirmen var. Kız kardeşim gibi gördüğüm Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan aramızda. Aramızda oldukları için onlara çok teşekkür ediyorum. Demokrat Parti ve Saadet Partisinin yöneticileri de aramızda. Onlara da  hoş geldiniz diyorum.”

‘Bugün erken seçim kararı alanlar pişman oldular’

“Kocaeli öyle bir şehirdir ki Türkiye’nin her tarafından göçler gelir, yaşayanlar göç edenlere ekmeğini ikiye böler onlarla paylaşır. Aynı Evliya Çelebi’nin dediği gibi insanı muhlis İzmit. Biz sabırlı insanlarızdır.  İYİ ki Kocaeli’ de doğdum iyi ki Kocaeli’ de büyüdüm, İYİ  ki burada doydum. 24 Haziran’ da bir seçim var. Seçimi getirenlerde erken seçimden pişman” dedi.

‘Hiçbir yatırım Kocaeli’ ye gelmemiş’

Konuşmasına devam eden Meral Akşener,” Çok yoruldu, hem yorgun hem geveze şoför. Dolayısıyla, arkadaşım uzun etme artık bırak git.  16 yılda Türkiye’nin ekonomisinin içine tükürdüler. Yuhalamayın 24 Haziran’ da gereğini yapın yeter. Ben size söyleyeyim. İnşaat yapmışlar. Kocaman adalet sarayı yapmışlar içinde adalet yok. Her şehre üniversite yapmışlar ama içinde hoca yok. 70 milyar dolarlık Türkiye’ nin ortaya koyduğu ne kadar fabrika varsa onları satmışlar. Kocaeli’ ne her hangi bir yatırım gelmiş mi tabi ki gelmemiş. Hiçbir yatırım Kocaeli’ ye gelmemiş.

‘Biz tutamayacağımız vaatleri vermeyeceğiz’

Akşener, ‘Türkiye’nin kaynakları var. Ne yapılması gerekiyor. Önce israfın önüne geçilecek. Yatırım yapılacak ve yolsuzlukların önüne geçilecek. Bizim çılgın projemiz yok. Çünkü bizim çılgın proje yapmaya ihtiyacımız yok. Bizim insanımıza yatırım yapıp eğitimini kaliteli bir şekilde verdiğimizde, bu ülkede ki en çılgın proje bu oluyor. Çok ilginç günler yaşıyorum. Toplamda 3-4 televizyon kanalına çıktım. Çok sorun değil. Sarayın televizyonlarında olmaktansa Kocaeli halkının kalbinde ve karşısında olmayı tercih ederim.’

‘Vatandaş aç bunlar lüks araçlara biniyor’

Biz genç işsizliği çözeceğiz. Bir devlet iş vermek zorundadır. İş veremiyorsa da onlara işsiz kaldığı süre boyunca ücret ödemek zorundadır. Gençlerimize iş veremiyorsak hiçbirşey konuşmamızın manası yok. Ülkemizde tarımı bitirdiler. Artık ülkemizde hiçbirşey yetiştiremiyoruz ve ithal ediyoruz. Biz bu sorunu çözeceğiz diyoruz. Diyorlar ki kaynak nerede? Kaynak nerede söyleyelim. Sizin bindiğiniz, gelininizin, damadınızın, kaynananızın bindiği o lüks arabalar 8 milyar ediyor. Seçildiğimde onlara hemen şunu söyleyeceğim, inin o arabalardan inin.

TRT bu ülke için büyük yük’

‘Bir buçuk milyon Suriyeli vatandaşı getirdiler ve 150 milyar Türk Lirası harcadılar. Biz onları sulh içinde memleketlerine göndereceğiz. TRT, yıllık 2 buçuk milyar Türk Lirası harcıyor. Peki ya onların saraylarına ne demeli. Bu paraların hepsi benim vatandaşımın cebinden çıkıyor. Bunlar kaynak değil midir? Sağlık Bakanlığı’nın boşa harcadığı paralara ne demeli. Oradan TOKİ’ye geçtik. Orada kanalizasyon çıktı. Akıyor da akıyor. Bunlar alışmışlar bedava yaşamaya. Bunun önünü kestiğimizde alın size kaynak. Benim gençlerimin cebinde para yokken, bir bakan çocuğunu arıyor neredesin diyor? Hangi evdesin diyor. Para var mı diye soruyor ve gelen cevap yok baba 2 milyon kadar var. Bir bakanın oğlu yok diye 2 milyondan bahsediyorsa benim gençlerimin neden olmasın?’

‘Ben FETÖ’cüysem gelin alın’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son olarak, ‘Bu toprağın bir kızı olarak, ablanız, anneniz olarak, elbette sizden Cumhurbaşkanlığı için oy istiyorum. Biz Rumelililer kanuna tüzüğe uyan, sabırlı insanlarızdır. Ama haksızlığa gelemeyiz. Burada Kocaeli’de yaşayan Rumelili vatandaşlarımızı bu iktidarın haksız uygulamalarına karşı durmaya çağırıyorum. Bunlar Atatürk’e karşılar. Siz kendinizi Atatürk’le bir tutmayın. 2 yıl önce bir darbe teşebbüsü oldu. Sen İlker Başbuğ’u terör örgütü üyesi olarak hapse attın. Saygıdeğer askerleri cezaevine attın. Orduyu itibarsızlaştırdın. Asıl FETÖ’cü olanlara dokunmadın. Suçsuz binlerce on binlerce insanı cezaevlerine attın. Biz bunların hesabını soracağız. Bize iftira atıyorlar. FETÖ’cü diyorlar. Diyorum ki benim dokunulmazlığım yok. Savcılara sesleniyorum, eğer öyleysem gelin beni alın. Alamazsınız çünkü gerçekler ortada’ diyerek konuşmasını bitirdi.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16