DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Türkşen Gölcüklülerden destek istedi

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Türkşen Gölcüklülerden destek istedi

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Türkşen Gölcüklülerden destek istedi

Seçim çalışmalarındaki yoğun süreci ziyaretlerle sürdüren Gölcük’ün eniştesi İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Ali Türkşen, Gölcüklülerle buluşmaya devam etti.

Gölcük’te ziyaretlerini sürdürdü

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında adeta çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Ali Türkşen, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu ve Yılko Yapı’nın sahipleri Ali Yılmaz ve Halit Kodal’ı ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından kısa süreli saha çalışmaları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, seçimlerde destek istedi

Gölcük’ün sorunları ele alındı

İlk olarak Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu’nu, ardından Yılko Yapı’nın sahipleri Ali Yılmaz ve Halit Kodal’ı ziyaret eden Ali Türkşen’e 11. Sıra adayı Ayşegül Babacan ve ilçe yönetimi de eşlik etti. Başarı dileklerinin sunulduğu ziyaretlerde Gölcük’ün sorunları da ele alındı. Türkşen, İYİ Parti üzerinde oyunlar oynandığını dile getirerek, tüm oyunlara rağmen İYİ Parti’nin saha çalışmaları içerisinde kendinden emin bir şekilde, bu seçimlerde emeğinin karşılığını alacağını ve başarıya ulaşacağını söyledi.

Türkşen emeklileri ziyaret etti

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı  Ali Türkşen Gölcük turunu aralıksız devam ettiriyor. Türkşen son olarak Türkiye Emekliler Derneği( TÜED) Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

Derneğe üye oldu

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen, TÜED Başkanı Ali Osman Kılıç ve üyelerin isteğiyle  TÜED’ e  üye oldu.

Emeklilerden destek istedi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen’e İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi de eşlik etti.  Emekliler Derneği Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Demir ve üyelerle bir araya gelen Ali Türkşen, emeklilerin sorunlarını dinleyerek 25 Haziran sabahı aydınlık bir ülkeye uyanmak için İYİ Parti’ye destek vermelerini istedi.

TÜED’e üye oldu

Keyifli bir sohbet ortamının gerçekleştiği  ziyarette Türkşen, üyelerin isteğiyle derneğe üye oldu ve rozetini aldı. Başkan yardımcısı Mehmet Ürer tarafından üyeliği yapılan Türkşen, emekli bir asker olarak bu kadro içinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ali Tükşen’e İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi ile birlikte CHP’nin önceki dönem 6.sıra Milletvekili adayı Sadettin Yazıcıoğlu’da eşlik etti.

YORUMLAR

  1. Vatandaş dedi ki:

    Sayın Mehmet ELLİBEŞ’ Esnaftan şikayet var…
    Gölcük Köyüne yatırım yapan İş yeri açan Esnafına sahip çık Esnaftan,Eşraftan şikayetler var!
    Esnafınızı mağdur etmeyiniz…zararına sebep olmayınız…yaptığınız işlerde biz yaptık oldu demeyiniz! Esnafınızı kollayınız,sahip çıkınız.
    Esnaf bu ülkenin ve yerelin Ekonomiye can veren dinamosu,zincirin halkasından biri. Sizin cemiyetinize,cenazenize,zor gününüze Yerel Esnafınız gelir.
    Makamlar gelip geçici.