DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Türkşen’den, TEMAD Gölcük’e ziyaret

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Türkşen’den, TEMAD Gölcük’e ziyaret

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ali Türkşen’den, TEMAD Gölcük’e ziyaret

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Kardak Kahramanı Emekli Albay Ali Türkşen ve Yönetimi, dün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

Türkşen, ‘’Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız’’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ne dün nezaket ziyaretinde bulundan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Kardak Kahramanı Ali Türkşen saha çalışmaları hakkında bilgi verdi. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Milletvekili Adayı Ali Türkşen’i ve Yönetimini ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ‘’Halkın ulaşabileceği, halkın güvenebileceği en iyi Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Meral Akşener’dir. Vatandaşlarla sohbet ettiğim zaman çoğu vatandaş, ‘Evde 100 Oy varsa 100 Oy’un hepsini sen olduğun için sana verilir, buna emin olabilirsin’ diyorlar. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız inşallah’’ dedi.

Tülü, ‘’Umarız bu seçim iyi bir şekilde sonuçlanır’’

Milletvekili Adayı Ali Türkşen’in konuşmasının ardından TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘’Sahalarda olan çalışmalarınızı sıklıkla takip ediyoruz. Umarız bu seçim iyi bir şekilde sonuçlanır. Herkes için en hayırlısı olanı diliyorum ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.