DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kazanfer, ‘Dolar bu süreçte bir daha 4,90’ı görmez’

Kazanfer, ‘Dolar bu süreçte bir daha 4,90’ı görmez’

Kazanfer, ‘Dolar bu süreçte bir daha 4,90’ı görmez’

Gölcük’te bulunan Bektaş Döviz Vezne Sorumlusu Müjdat Kazanfer,  Dolar’ın yapılan doğru müdahale neticesinde düştüğünü belirterek, Dolar’ın bu süreçte bir daha 4,90 seviyelerini görmeyeceği tahmininde bulundu.

Yapılan müdahale doğru ve zamanındaydı

Geçtiğimiz ay Döviz ve Altındaki yükselişler birçok vatandaşı tedirgin etmiş, Dolar 4,92 seviyelerine dayanmıştı. Merkez Bankasının yaptığı müdahaleler sonucunda Döviz’de düşüş başladı ve bugün Dolar 4,65 seviyelerine indi. Döviz ve Altının geleceği konusunda Bektaş Döviz Vezne Sorumlusu Müjdat Kazanfer’den bilgi aldık. Kazanfer, gazetemize, yapılan müdahaleler sonucunda Döviz’in ateşinin kısmen de olsa söndüğünü belirterek, ‘Yapılan müdahale doğru ve zamanındaydı. Şimdi Dolar 4,65 seviyelerine indi. Daha da inebilir ama bu süreçte 4,90’ları görmeyeceğini tahmin ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.