DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KİMLİK 47789, PASAPORT 665, EHLİYET 1488

KİMLİK 47789, PASAPORT 665, EHLİYET 1488

İlçe Nüfus Müdürlüklerinde çalışmalar devam ediyor

KİMLİK 47789, PASAPORT 665, EHLİYET 1488

Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de eski Nüfus Cüzdanlarının yerine çıkarılacak olan, T.C. Akıllı Kimlik kartlarını almak isteyen vatandaşlar Nüfus Müdürlüğünü doldurmaya devam ediyor. İlçe Sürücü Belgelerinin ve Pasaportlarında İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmesi ile birlikte Nüfus Müdürlüğü’ne olan yoğunluk her geçen daha da fazla devam ediyor.

Yoğunluk her geçen gün devam ediyor

Yeni Akıllı Kimlik kartlarını almak isteyen vatandaşlar Nüfus Müdürlüğünü doldurmaya devam ediyor. Akıllı Kimlik kartlarının yanı sıra İlçe Sürücü Belgelerinin ve Pasaportlarında İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmesi ile Nüfus Müdürlüğüne olan yoğunluk her geçen gün artmaya da devam ediyor. İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, bu durum vatandaşlar için çok büyük bir kolaylık sağladığını dile getirdi.

Müdür Aydın, ‘’Vatandaşlarımıza hizmetimiz sorunsuz devam etmektedir’’

İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın, Gazetemize yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: ‘’2 Nisan 2018 tarihi itibariyle tüm yurtta T.C. Akıllı Kimlik kartları İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmeye başladı. Bu durum vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağladı. Bizler bütün yoğunluğumuza rağmen, memur kadrolarımızdaki eksikliklere rağmen bu çalışmaları sorunsuz yürütmekteyiz. Yeşil renkli Pasaportlar İl Nüfus Müdürlüklerinden, bordo renkli pasaportlar ise İlçe Nüfus Müdürlüklerinden verilmektedir. Parasal değerlerin ise ilgili bankalara yatırılması gerekmektedir. Bizler bunu sistemimizde görüp ya da vatandaşın bize getirdiği makbuza bakıp işlemi yerine getireceğiz. Vatandaşlardan bir isteğimizde randevu alıp müdürlüğümüze gelmeleridir. Daha düzenli işlemler yaparak, vatandaşlarımızın beklemelerini de çok az bir zamana indirmiş oluruz. Bu süreçte bizlere destek olan Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Eksikliklerimiz tamamlanmaya devam ediyor. Vatandaşlarımıza hizmetimiz sorunsuz devam etmektedir. Bizler vatandaşlarımızın özellikle bu tür konularda bilgi sahibi olmalarının gerektiğini düşünüyorum’’ diyerek açıklamasını bitirdi.

Bugüne kadar Gölcük İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden:

Akıllı Kimlik kartları vatandaşlarımızın başvuru sayısı 47 bin 789.

Sürücü Belgesi başvuru sayısı 1488

Pasaport başvuru sayısı ise  665

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.