DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Köylü pazarında satışlara devam

Köylü pazarında satışlara devam

Köylü pazarında satışlara devam

Gölcük Belediyesinin köylü vatandaşlar kendi ürettikleri meyve ve sebzeleri satmaları amacı ile açmış olduğu köylü pazarında geçtiğimiz yaz tezgah açan Seher Bahadır  bu senede Köylü Pazarında satış yapmaya devam ediyor.

Sel 50 ton kiraza zarar verdi

Köylü vatandaşlar tarafından fazla ilgi görmediği için kapanması gündeme gelen ve daha sonrasında vazgeçilen köylü pazarında geçtiğimiz yaz boyunca  kendi bahçesinde yetiştirdiği meyvelerin satışını yapan   Seher Bahadır  ilk olarak başladığı erik ve kirazlarının ardından şimdide  kırmızı erik şeftali ve armut ile satışa devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketinde bahçesinde yetiştirdiği kirazların büyük hasar gördüğünü ve 50 ton kirazının zarar gördüğünü belirten Seher Bahadır, “ Bu sene yağmurlar bizi gerçekten çok ciddi anlamda etkiledi. 50 ton kirazım ve vişnem zarar gördüğü için toplayamadık. Yoksa halen kiraz satışım devam ederdi. Yağmur diğer meyvelerime de zarar verdi. Armutlarım mesela geçtiğimiz seneklerde hiç bu şekilde olmazdı ama bu sene aşırı yağan yağmurlar armutları da bozdu” dedi.

“Gölcüklü vatandaşlarda artık bizi tanıdı”

Gölcüklü vatandaşların artık kendisini tanıdığını ve ürünlerini çok beğendiğini ifade eden Seher Bahadır, “ Belediyemiz çok güzel bir yer ayarlamamış bizim için keşke benim gibi kendi ürettiklerini satan herkes gelip burada satışını yapsa daha güzel olur. Çünkü görüyorum çarşıda ya da ara sokaklarda satış yapanlar var. Keşke onlarda gelip burada satış yapsa pazarımız daha da renklenir. Ben bahçemdeki meyveler oldukça gelip burada satış yapmaya devam edeceğim. Gölcüklü vatandaşlarda artık bizi tanıdı. O nedenle satışlarımızda çok şükür iyi bizde o nedenle çok yüksek fiyattan değil de normalinde altında satmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.