DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Lilyum Gelini olmak bir ayrıcalıktır

Lilyum Gelini olmak bir ayrıcalıktır

Lilyum Gelini olmak bir ayrıcalıktır

İlçemizde Lilyum Gelinlik, Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 123/1 adresinde 3.5 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Evlenecek olanların rahatlıkla tercih edebileceği bir dükkân olan Lilyum Gelinlik, bütün çiftleri dükkânlarına davet ediyor.

Lilyum Gelinlik kaliteli ürünleri ile Gölcük’ün bir numaralı markası oluyor

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 123/1 adresinde 3.5 yıldır hizmet veren ve İşletmeciliğini Safinaz Kaya’nın yaptığı Lilyum Gelinlik evlenecek olanların uğrak mekanı oluyor. Dükkânda Gelinlik, Damatlık, Nişanlık bulunmakta olup evlenecek olanlara Gelinlik, Damatlık, Bindallı, Duvak, Çiçek, Araç Süslemesi veya 500 adet davetiye sadece Ramazan Bayramı sonuna kadar 3.900 TL. Türkiye’nin en iyi markalarını bünyelerinde bulunduran ve bu sayede çoğu müşterileri tarafından tercih edilen Lilyum Gelinlik kaliteli ve göz alıcı ürünleri ile Gölcük’ün bir numaralı markası oluyor.

Kaya, ‘’Yeni evlenecek çiftleri dükkânımıza davet ediyoruz’’

Lilyum Gelinlik’in Sahibi Safinaz Kaya, ‘’Emekli olduktan sonra bu konsept adı altında bir dükkân açmak istedim. Evlenecek olanlara yardımcı olabilmek beni mutlu ediyor. Çiftler bizim dükkânımıza geldiği zaman eğer memnun kalıyorsa ki memnun kaldıklarına da eminim. Daha sonra arkadaş tavsiyesi sonrası gelip bizden alışveriş yapan çiftlerimiz oluyor. Kalitenin olması ile birlikte müşteri memnuniyeti de beraberinde geliyor. Hazır olan gelinlik modellerinde 1.500 ile 3.000 TL arası olan ürünler daha çok rağbet görüyor. Yeni evlenecek çiftleri dükkânımıza davet ediyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.