DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mertspor’da futbol akademisi çalışmaları Cumartesi günü başlıyor

Mertspor’da futbol akademisi çalışmaları Cumartesi günü başlıyor

Mertspor’da futbol akademisi çalışmaları Cumartesi günü başlıyor

Mertspor Kulübü son 2 yıl yöneldiği alt yapı çalışmalarına bundan sonra daha fazla ağırlık verecek. Yılın 12 ayı faal olacak futbol akademisinde çalışmalar Cumartesi günü başlayacak.

Tanrıkulu ve Şen çalıştıracak

İlimizin köklü kulüpleri arasında yer alan 2. Küme’de mücadele eden Mertspor son iki yıldır yöneldiği altyapı çalışmalarına yeni sezondan itibaren daha çok ağırlık verecek. Kulüp bünyesinde oluşturulan futbol akademisinde çalışmalar Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Antrenörlüğü Seçkin Tanrıkulu’nun yapacağı çalışmalara 2000-2010 doğumlu sporcular katılacak. Kaleci antrenörü ise Halil Şen olacak.

Cumartesi günü start verecek

Futbol akademisi çalışmaları 12 ay aralıksız sürecek. Kayıtları devam eden kulüpte çalışmalar Yeşilova Mahallesi Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde olacak. Salı, perşembe, cumartesi ve pazar günü olmak üzere haftanın dört günü çalışma yapılacak. Özle turnuvalara da katılacak ekip bunların dışında kamp, piknik, geziler ve aqua park gibi eğlence amaçlı aktivitelerde de yer alacak. Kulüple irtibat ise 0543 285 02 76 numaralı telefonla sağlanacak.

Kulüpten yapılan bilgilendirme

Kulüpten futbol akademisi ile ilgili şu bilgilendirme yapıldı: “Kayıtlarımız sürüyor. Katılan her sporcuya ayrım yapmadan lisans çıkartıyoruz. Ayrıca şu an bölgenin en fazla sporcu sayısına sahip kulüplerinden biriyiz. Önce ahlak disiplin ve sağlıklı bireyler ilkelerimiz. Şuan halen U11 ligi maçlarımızda devam etmekte, orada da başarılı olmayı hedefliyoruz. Yeşilova, Gündoğdu, Bayındırlık, Çayırköy, Bekirdere, Bekirpaşa ve yakın köylerden sporcu adaylarını bekliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.