DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“MİLLET İTTİFAKI HDP İLE İTTİFAK İÇİNDE”

“MİLLET İTTİFAKI HDP İLE İTTİFAK İÇİNDE”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

“MİLLET İTTİFAKI HDP İLE İTTİFAK İÇİNDE”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ilçe binasında seçim çalışmaları öncesinde yaptığı açıklamada millet ittifakını sert bir dille eleştirdi. Alp; “Açık bir şekilde resmi bir ittifak olmasa da HDP’nin CHP, İP ve beraberinde Saadet Partisi’yle ittifak içinde olduğunu da en son İnce’nin Diyarbakır mitingi ile beraber görmüş olduk” dedi.

“TERÖR ÖRGÜTÜ UZANTISI İLE BİR ARADALAR”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ilçe binasında seçim çalışmaları öncesinde yaptığı açıklamada millet ittifakını sert bir dille eleştirdi.  Alp şunları söyledi: “24 Haziran’a 11 gün kaldı. Seçim günü yaklaştıkça tempomuzu daha da arttırıyoruz. Kararsız seçmeninde seçim yaklaştıkça bizim lehimize netleştiğini saha da görüyoruz. Bu bağlamda milletimiz Erdoğan ve AK Parti tercihini sandıkta yansıtacağını söyleyebilirim. Vekilime sözü vermeden önce bir konuya değinmek istiyorum. Kim kiminle beraber şuan da net ortada. Vatan için bayrak için bir ve beraber olanlar ama oy uğruna üstüne şehit ve vatandaşın kanı bulaşmış terör örgütünün siyasi uzantısı partilerle yine bir arada olanlar var. Bunu da seçmenimiz görecek ve tercihini kullanacaktır” şeklinde konuştu.

“TERÖRLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERİ YOK”

Alp ayrıca, “Herkes tarafını belli etmiştir. Bugüne kadar muhalefet partilerinden, millet ittifakı mensuplarından terörle ilgili hiçbir şey duyduğumuzu hatırlamıyorum. Açık bir şekilde resmi bir ittifak olmasada HDP’nin CHP, İP ve beraberinde Saadet Partisiyle ittifak içinde olduğunu da en son İnce’nin Diyarbakır mitingi ile beraber görmüş olduk. Selo dışarı diye slogan atılan bir ortamda, bir birleriyle yarış halinde Selahattin Demirtaş’ın serbest kalması için sarfettikleri sözler, kimin kimlerle beraber olduğunu açıkça ortaya koyuyor” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.