DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Osman Ay müşterilerine 80 adet ilmihal kitabı hediye etti

Osman Ay müşterilerine 80 adet ilmihal kitabı hediye etti

Osman Ay müşterilerine 80 adet ilmihal kitabı hediye etti

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Osman Ay, tüm İslam Aleminin ve Gölcüklülerin Kadir Gecesi’ni kutladı. Osman Ay, ayrıca dün Kutlanan Kadir Gecesi münasebetiyle marketine gelen müşterilerine 80 adet ilmihal kitabı hediye etti.

Müşterileri teşekkür etti

Ay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Değerli Kardeşlerim; Allah-u Teala’nın rahmet ve inayeti her şeyi kucaklamıştır. O’nun biz kullarına olan ikram ve ihsanları sonsuzdur. Çünkü Allah, Rahmandır, Rahim’dir. Kadir Gecesi demek, büyüklük ve şeref gecesi demektir. Çünkü bir bakıma kadir kıymet ve üstün değer manasını ifade eder. Bu gecenin kadrini bilen ve onu iyilikler ve ibadetleriyle ihya eden kimse Allah katında yüksek değer ve şeref sahibi olur. Ahlakımızın Kur’an-ı Kerim’in emrettiği ve övdüğü güzel huylardan olmasına itina gösterelim. Mümin kardeşlerimize gücümüzün yettiği kadar yadım elimizi uzatalım. Dinimize, Millet ve memleketimize daha faydalı olmaya gayret edelim. Tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Kadir gecesini kutluyorum’ dedi. Ay, ‘Kadir Gecesi olması münasebetiyle AY-PA Markete gelen müşterilerine Hakikat Kitap Evinin çıkarmış olduğu Tam İlmihal kitabından 80 adet dağıttım. Kitaplarını alan müşterilerimin bana karşı, ‘Osman Ay kardeşimiz herkese her alanda örnek oluyor’ demelerini beni çok mutlu etti. Rabbim böyle güzel bir şekilde insanlara hizmet etmeyi hepimize nasip eylesin’ diyerek mutluluğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.