DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖZEL AİLE KONAK’TAN HALKA AÇIK DEV İFTAR

ÖZEL AİLE KONAK’TAN HALKA AÇIK DEV İFTAR

ÖZEL AİLE KONAK’TAN HALKA AÇIK DEV İFTAR

Ford Otosan Sapağı karşısında hizmet veren Özel Aile Konak Hastanesi geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin dördüncüsünü geçtiğimiz akşam hastanenin önünde geçici olarak kapatılan yolda gerçekleştirdi. İftar yemeğine 2 binden fazla kişi katılım gösterdi.

Hastane önünde dev masalar kuruldu

İlçemizde hizmet veren Özel Aile Konak hastanesi bu sene dördüncüsünü gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeğine Gölcük halkı yoğun ilgi gösterdi. Özel Aile Konak Hastanesi önünde kurulan dev masalarda Gölcüklü vatandaşları ağırlayan hastane yönetimi 2 bin kişiden fazla vatandaşa iftar yemeği verdi. Özel Aile Konak Hastanesi’nin önünde kurulan dev masalarda verilen iftar yemeği için yol trafiğe geçici bir süreliğine kapatıldı ve trafik farklı yönlerden sağlandı.

İftar yemeğine yoğun katılım sağlandı

Özel Aile Konak Hastanesi’nin geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği dördüncü iftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk, Ünlü Karikatürist Yaşar Tosun, Aile Konak Yönetimi, Başhekim Op. Dr. Veysel Besnili, İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, Adem Ertunç, Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Gündoğdu ve Metin Göklü, Gebze Konak ve Sakarya Konak Hastaneleri idari Direktörleri ve başhekimleri, Aile Konak Hekimleri ve personelleri ile 2 binden fazla vatandaş katılım gösterdi.

Dr. Besnili teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi

İftar yemeği öncesi Özel Aile Konak Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Veysel Besnili gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Bu akşam Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediğimiz, hastanemizin geleneksel iftar yemeğine hoş geldiniz. Tüm Saygıdeğer Konuklarımıza hayırlı Ramazanlar diler, yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutlarım. Bu mübarek ayda Aile Konak ailesi olarak gelenekselleşen dördüncü iftar programımıza böyle coşkulu ve yoğun olarak katılımdan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bizlere onur verdiniz. Tüm Dünya’da ve ülkemizde kardeşlik, barış ve mutluluğun egemen olduğu günlere kavuşma arzusunun kabulünü Cenab-ı Allah’tan diler, tekrardan katımınızdan dolayı teşekkür eder, sizleri saygı ve sevgiyle selamlarım” dedi.

 

Talus, “Bugün komşularımız ve değerli konuklarımız ile 2 Bin’den fazla kişilik iftar yapıyoruz”

Özel Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus katılımcıları selamladıktan sonra  konuşmasında, “ Biz bu yola 4 yıl önce çıktık ve 4 yıl önce biz acaba iftar yapsak nasıl olur nasıl yaparız diye düşünmüştük. Sonunda sokakta iftar yapmaya karar verdik. Bunu becerebilir miyiz dedik ve 4 yıl önce yaklaşık bin kişi ile siz değerli komşularımız ile iftar yaptık. Ondan sonra tabi ki bu iftarın farklı bir yönü var. Burada ki bu masaları ve gördüğünüz bütün servisleri hastane çalışanlarımız açtı. Size şu anda servis yapan herkes hastanede ki hemşire hanımlarımız, doktorlarımız, laborantlarımızdır. Bunu gönülden yaptılar, sizinle birlikte olmaktan mutlu oldukları için yaptılar. Her yıl bize gelip, “ Hocam bu iftarı ne zaman yapacağız” diye soruyorlar ve sevgi yumağında çalışma yaptık. Bugün görüyoruz ki komşularımız ve değerli konuklarımız ile 2 Bin’den fazla kişilik iftar yapıyoruz. Biz haliyle bu hastaneyi yaparken Gölcük’e Başiskele’ye, Karamürsel’e hitap ederken biz komşularımız en güzel’e layıktır demiştik. Hepinizden buraya geldiğiniz için Allah razı olsun, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Ellibeş, “Hastanemizin yöneticilerine, çalışanlarına, emek veren herkese teşekkür ediyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gelen konukları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Evet Aile Konak Hastanemiz geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarında sizler ile bizleri buluşturdular. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı bildiğimiz gibi birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, sevginin, hoşgörünün doruğa çıktığı bir aydır. İşte bugün burada böyle geniş bir katılımla bu fotoğrafı çok güzel gösteriyorsunuz. Ben bu vesileyle bir kez daha hastanemizin yöneticilerine, çalışanlarına, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim inşallah tutmuş olduğunuz oruçları kabul eder diliyorum ve her birinizin yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Altıntaş, “Bizleri bu güzel günde bir araya getiren Aile Konak Hastanesi’nin değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş konuşmasında, “ Bildiğiniz gibi mübarek bir aydayız. Rahmet, bereket, mağfiret, günahtan arınma ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bizleri bu güzel günde bir araya getiren Aile Konak Hastanesi’nin değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberliğimiz daim olur. Bu birlik beraberliğimiz devletimizin kalkınmasında, hastalıkların iyileşmesinde bize güç verir. Bu güzel etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum, hastanemizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etmesini diler, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım” dedi.

Konuklara ney müziği dinletildi

Konuşmaların ardından Özel Aile Konak Hastanesi’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde farklı noktalarda kurdukları masalardan Self servis usulü dağıtım yapılan iftar yemeğinde konuklar yemeklerini alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdular. Yoğun ilgi gösterilen iftar yemeği öncesi ve sonrasında konuklara ney müziği dinletildi. İftar yemeğinin sonunda İlçe Müftüsü İlyas Öztel Ramazan ve bereket duasının okuması ile iftar programı sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.