DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Poyraz WiFi İftarda Buluştu

Poyraz WiFi İftarda Buluştu

2013 yılında kurulan ve Telekomünikasyon alanında Türkiye’de adından sıkça söz ettirmeyi başaran Poyraz WiFi şirketi, Ramazan münasebetiyle iftar yemeği programı düzenledi. İftar şirketin ortakları Halil Dinç ve Murat Çatık’ın önderliğinde organize edildi.

2013 yılında kurulmuş olan ve Kocaeli’de faaliyet yürüten Poyraz WiFi Telekomünikasyon Kasaphan Steak House’da iftar yemeği düzenledi. Yemeğe şirket çalışanları ve aileleri katıldı. 4 yıldır yapılan iftar yemeği artık geleneksel hale geldiği öğrenildi.

  

POYRAZ WİFİ BÜYÜYOR
14.000’in üzerinde abonesi ile bölgenin en güçlü ve en çok talep edilen internet sağlayıcısı olan Poyraz WiFi Gölcük’ün öncü markalarından biri olarak göze çarpıyor. Abonelerine uygun ve kaliteli internet hizmeti veren Poyraz WiFi’de bağlayıcı sözleşme, telefon hattı zorunluluğu ve adil kullanım kotası bulunmuyor.

Uygun internet tarifeleri içerisinde 6 Mbps 30 TL, 8 Mbps 40 TL, 10 Mbps 50 TL olarak sıralanıyor. Poyraz WiFi kapsama alanı Halıdere, Değirmendere, Gölcük, Yeniköy, Bahçecik bölgeleri içerisinde olup İzmit halkına da hizmet vermektedir.

POYRAZ NETWORK İLE TÜRKİYE’YE AÇILIYOR
Poyraz WiFi, Poyraz Network ismi ile yurt içi ve yurt dışı pazarında kablolu ve kablosuz ağ ekipmanları ihtiyacı olan özel ve kamu kurumlarına hizmet vererek bu alanda öncü firmaların başında geliyor. Mikrotik, Mimosa Network, Ignitenet ve Deltalink ana distribütörlüğü dışında Ubiquiti, RF Elements ürünlerininde uygun fiyat ve hızlı sevkıyat avantajları ile satışını gerçekleştirmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.