DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

REKOR KANAT’TA

REKOR KANAT’TA

Beyaz ete zam geldi

REKOR KANAT’TA

Kırmızı ete hasret kalan vatandaşlara bir kötü haber daha geldi. Yaz ayları ve Ramazan ayı ile birlikte artan talep nedeniyle tavuk eti fiyatlarına yüzde 20 ile 50 oranında zam geldi. Bizde Gazetemiz olarak ilçemizde bulunan tavukçulara bu zam hakkındaki düşüncelerini sorduk.

Akın, ‘’Piknik sezonu da olunca tavuk fiyatlarında bir artış oldu tabii ki’’

Şölen Piliç Market’in işletmecisi Hüseyin Akın, ‘’Tavuğa her sene bu dönemlerde zam geliyor. Kış aylarında bu fiyatlar düşer, yaz aylarında ise yükselir. Bu sektörün doğasında vardır. Piknik sezonu da olunca tavuk fiyatlarında bir artış oldu tabii ki. Rekor fiyat Kanat’ta ve diğer ürünler her sene olduğu gibi makul derecelerde devam ediyor. Şölen Piliç Market Ailesi olarak tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı kutluyorum’’ dedi.

Şölen Piliç Market’te tavuk fiyatları:

Sarma 15 TL, Baget 13 TL, Fleto 15 TL, Kanat 21 TL, Kalçalı but 11 TL, Bütün tavuk 9 TL, Kelebek 16 TL.

 

 

 

 

 

 

Kılıçarslan, ‘’Diğer ürünlerimizin fiyatları her yaz olduğu gibi normal seyri halinde devam etmektedir’’

Güncanlar Piliç’in çalışanı Ergün Kılıçarslan, ‘’Evet, tavuk fiyatlarına zam geldi. Özellikle ızgara çeşidi ürünlerde bir zam söz konusu. Ramazan ve piknik sezonunun açılması ile tavuk fiyatları yükseldi tabii ki. Benim tahminime göre balık sezonu açıldığında tavuk fiyatlarının normal fiyatlarına düşebilir. Her sene biz bu durum ile karşılaşıyoruz. Artık bu duruma şaşırmıyoruz. Şu an da ızgara ürünlerde bir zaman söz konusu olduğu için Kanat’te büyük bir yükseliş var. Diğer ürünlerimizin fiyatları her yaz olduğu gibi normal seyri halinde devam etmektedir’’ dedi.

Güncanlar Piliç’te tavuk fiyatları:

Bütün piliç 9 TL, But 11 TL, Fleto 15 TL, Sarma 15 TL, İncik 13 TL, Kanat 21 TL, Kelebek 15 TL.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.