DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘SEVGİ’MİZ DAİM OLSUN

‘SEVGİ’MİZ DAİM OLSUN

Saadet Partisi Gölcük’te gövde gösterisi yaptı

‘SEVGİ’MİZ DAİM OLSUN

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetimi Gölcük’te seçimler öncesinde Sevgi Yürüyüşüne imza attı. Saadet’in yürüyüşüne SP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu,  İl Başkanı Nurettin Çelik, SP Milletvekili Adayları, SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Kadın Kolları ve tüm birimleri katılım sağladı. Saadet Partililer sevgi yürüyüşünde vatandaşlara karanfil dağıtırken, vatandaşlara ‘Değiştir’ mesajı verdi.

Gölcük İlçe Teşkilatı Sevgi Yürüyüşü ile tebrikleri topladı

Gölcük’te belirledikleri alanlarda yürüyen Saadet Partililer, burada vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Milletvekili Adayları kendilerini tanıtarak, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Saadet Partisi’nin yürüyüşüne yağmur engel olamazken, yürüyüşün ardından Anıtpark’a geçildi. Burada ilk önce konuşmayı SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız yaptı. Yıldız, ‘Bugün Gölcük’te önemli ve güzel bir sevgi yürüyüş programımızı gerçekleştirdik. Bizlere katılım sağlayan değerli İl Başkanıma, değerli Milletvekili Adaylarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizler halkımızın 24 Haziran’da ‘Değiştir’ diyeceğine ve partimizi destekleyeceklerine inanıyoruz. Siz değerli Milletvekili adaylarımıza da çıktığınız bu güzel yolda başarılar diliyorum’ dedi.

Çelik, ‘Bu ülkeyi 16 yılda uçuruma götürenlerin devri tamamlandı’

Daha sonra söz alan İl Başkanı Nurettin Çelik, şunları söyledi: ‘Bugün bizlere yağmur’da çamurda engel olamadı. Millet sevgimizi, vatan sevgimizi yürüyüşümüzde herkese hissettirdik. Türk Halkı gerçekleri gördü. Artık zaman Milli Görüş zamanı. Bu ülkeyi 16 yılda uçuruma götürenlerin devri tamamlandı. Halkımızın onlara dur diyecek. Bu düzen değişecek’ şeklinde konuştu.

Ejderoğlu, ‘Bu düzen Allah’ın izniyle 24 Haziran’da süresini tamamlayacak’

İl Başkanı Çelik’ten sonra söz alan SP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu, ‘Bugün sizlerin gözünde gördüğüm inanç beni çok mutlu etti. Halkımız artık tamam diyor. Bizler de tamam diyoruz. Bu düzen Allah’ın izniyle 24 Haziran’da süresini tamamlayacak. Bundan sonra halkımızın beklediği gerçek güçlü Türkiye’nin temellerini atacağız. Türkiye ‘Değiştir’ diyecek, karanlık yerini aydınlığa bırakacak.’

Yıldız, ‘Sevgi yürüyüşümüzle halkımızın Saadet’e olan sevgisini bir kez daha gördük’

Daha sonra konuşma yapan Gölcüklü Milletvekili Adayı Nihat Yıldız, ‘Bugün böylesine önemli ve güzel bir programa imza atan Gölcük İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Sevgi yürüyüşümüzle halkımızın Saadet’e olan sevgisini bir kez daha gördük. İnsanlar 16 yılda bıktılar, mutluluklarını kaybettiler. Bizler ülkemizde aşınan değerleri yeniden canlandıracağız. Mutlu bir Türkiye’nin inşasını 24 Haziran’dan sonra başlayacağız. Sizlere kararlılığınızdan, cesaretinizden, yılmamanızdan ötürü teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Halkımız en doğru kararı verecek

Konuşmaların ardından Anıtpark’ta bulunan vatandaşlarla sohbet eden Saadet Partililer, 24 Haziran’da Türk halkının doğruyu seçeceğini vurguladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.