DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SICAKTAN BUNALAN ÇOCUKLAR SÜS HAVUZUNDAN ÇIKMIYOR

SICAKTAN BUNALAN ÇOCUKLAR SÜS HAVUZUNDAN ÇIKMIYOR

Anıtpark’ta yine aynı manzara

SICAKTAN BUNALAN ÇOCUKLAR SÜS HAVUZUNDAN ÇIKMIYOR

Gölcük’ün kalbi Anıtpark’ta bulunan süs havuzu havaların ısınmasıyla çocukların mekanı haline geldi. Çocuklar sıcak havada serinlemek için kendilerini suyun içine atıyor. Bazı vatandaşlar bu durumdan endişe duyduklarını belirtirken, yetkililerin çocuklar için önlem almalarını istiyor.

Vatandaşlar tedirgin

Anıtpark’ta bulunan süs havuzu çocukların mekanı olmuş durumda. Dün etkili olan sıcak havadan bunalan çocuklar kendilerini süs havuzuna attı. Bu durum çocuklar için risk oluşturuyor. Çocukların havuza girdiğini gören vatandaşlar, yaşadıkları tedirginliği gazetemize belirterek, şunları söyledi: ‘Her yaz döneminde yaşanan manzaralar bu yıl yeniden görülüyor. Anıtpark’ta çocuklar süs havuzlarından çıkmıyor. Çocuklar için tedirginiz. Allah korusun elektrik kaçağı olursa istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu yüzden yetkililer çocuklar için önlem almalı’ diyerek isteklerini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.