DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sultan Paşam Simit Cafe açılışa hazırlanıyor

Sultan Paşam Simit Cafe açılışa hazırlanıyor

Sultan Paşam Simit Cafe açılışa hazırlanıyor

İlçemizde 2.5 ay önce hizmete giren Sultan Paşam Simit Kafe damak tadının ve kalitenin adresi olması ile birlikte birçok vatandaş tarafından da tercih edilmeye devam ediyor.

İşletme sahibi ve ustası Necip Çetin tüm Gölcük halkını açılışa davet ediyor

İlçemizde Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi Dayko Apt. 13/A adresinde 2.5 ay önce hizmete giren ve kısa süre içerisinde birçok vatandaş tarafından uğrak bir mekan haline gelen Sultan Paşam Simit Kafe, 21 Haziran Perşembe (yarın)  saat 12.00’da açılışını gerçekleştirecek. İşletme Sahibi ve ustası Necip Çetin, ‘’Öncelikle bizi bu zamana kadar tercih eden ve etmeye devam eden müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Tüm Gölcük halkını 21 Haziran Perşembe günü saat 12.00’da gerçekleşecek olan açılışımıza davet ediyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.