DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Temel Mobilya ile şık mutfaklara sahip olun

Temel Mobilya ile şık mutfaklara sahip olun

Her mutfak dekorasyonuna uygun renk ve modeller Özel tasarımları ile

Temel Mobilya ile şık mutfaklara sahip olun

Günün trendine uygun birbirinden şık Mutfak modelleri ile evinizde şıklık ve modern bir görünüm elde etmeye ne dersiniz?

Çok daha modern ve çok daha göz alıcı desenli Mutfak modelleri, temizliği oldukça kolay olan mutfak modelleri, dekorasyonda değişiklik yapmak isteyen hanımların da gözdesi oluyor. Renk ve model seçeneği oldukça fazla olan  Mutfak modelleri arasında, her mutfak dekorasyonuna uygun renk ve modeller Özel tasarımları ile Gölcük’te Temel Mobilya’da bulabilirsiniz. Mutfaklar özellikle kadınların en fazla zaman geçirdiği yerlerdir. Günlük yemek yapımı, bulaşıklar neredeyse günün çoğu bu mekânın içinde harcanmaktadır. Devamlı zaman harcadığınız bu mekânı güzelleştirmek, biraz havasını değiştirmek, daha doğrusu ona biraz makyaj yapmak için harekete geçmelisiniz. Mutfağınızda renkli mutfak modelleri ile eğlenceli ve uyumlu bir hava yaratmalısınız. Evinizin her köşesini köşe bucak yenileyebilecek bir firma olan Temel Mobilya, hem mutfak modelleri ile mutfağınızda eşsiz bir görsellik sunarken hem de kalitesi ile uzun süre kullanabileceğiniz mutfaklara sahip olmanıza olanak sağlıyor. Mutfağınızı yenilemeyi ve mutfağınızı bir mobilya firmasına  yaptırmayı düşünüyorsanız eğer Temel Mobilya yanı başınızda. Uygun bütçeli ve kaliteli bir ürün arıyorsanız,  Temel Mobilya, mutfak modelleri ve fiyatlarına göz atmadan karar vermemelisiniz. Temel Mobilya’da Birbirinden güzel  mutfak modelleri, geniş ve dar mutfaklar için farklı seçenekler sunmakta. Büyük bir mutfağı dekore etmek ve büyük mutfağa ürün bulmak çok kolay ama küçük bir mutfağın dekoru oldukça zordur. Aynı şekilde küçük mutfağa hazır bir mutfak dolabı bulmak da zordur. Temel Mobilya mutfak modelleri arasında yer alan ufak modeller ile hem şıklığı elde edeceksiniz hem de ufak mutfağınız için bulamayacağınız hazır mutfak dolaplarına ulaşacaksınız.

SEÇENEKLER BİTMEK BİLMİYOR

Temel Mobilya ve Dekorasyon’da hiçbir şey sınırlı değil, Banyo dolapları, Yatak odası, Genç odası, Amerikan kapı, Raylı dolap sistemleri, Ev aksesuarlarını da bulabilirsiniz. Tamamen kendi imalatları olan bu geniş ürün yelpazesini hem de 9 ay taksitle alabiliyorsunuz. Evini yenilemek isteyenlere iyi bir fırsat olduğunu söyleyen işletme sahibi Mustafa Temel, yaptığımız tüm işlere de garanti veriyoruz dedi. Temel Mobilya İskele Yolu Bellona Mobilya karşısında sizleri bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.