DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yenimahalle Kapalı Pazar yeri çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Yenimahalle Kapalı Pazar yeri çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Yenimahalle Kapalı Pazar yeri çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Gölcük Belediyesi tarafından projesi tamamlanarak ihale edilen ve geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlanan Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

4370 metrekare alanda yapılacak

İlçemizde bulunan semt pazarları için planlanan Kapalı Pazar Yeri projeleri bir bir hayata geçmeye başlıyor.  Gölcük Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de Pazartesi pazarı Kapalı Pazar Yeri çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 4370 metrekare alanda yapılacak olan pazar yeri, tamamlandığında pazarcı esnafının daha rahat tezgâh açabileceği ve vatandaşların daha rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek.

Mahalle sakinleri kapalı pazar yerini sabırsızlıkla bekliyor

Yüklenici firma olarak GÜL AŞ İnş. Hafr. Nak.İth İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti tarafından yapılan ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in de yakından takip ettiği Kapalı Pazar Yeri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sonbahar’a kadar tamamlanması planlanan Kapalı Pazar Yeri alanında en zor olan kısım olan temel atma tamamlanmak üzere. Dere yatağının üstüne yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri için oldukça titiz çalışılıyor. Yeni Mahalle sakinleri de çalışmaları yakından takip ederek bir an önce Kapalı Pazar Yeri’nin hizmet vermeye başlamasını beklediklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.