DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YOLA ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

YOLA ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 

Gerçek Rot Balans’ta Bayram öncesi Lassa ve Brıgestone lastiklerindeki kampanya

YOLA ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gerçek Rot Balans uzun yılların deneyimi ile ile sizlere bu bayrak öncesi de kesintisiz ve hizmette sınır tanımadan çalışmaktadırlar. Bayrama yaklaştığımız şu günlerde tüm ekibi ile nefes almadan çalışan Gerçek Rot Balans Okay ve Yasin ŞAHİN’in önderliğinde tüm hızıyla çalışmaktadır. LASSA ve BRIDGESTONE Gölcük bayisi Gerçek Rot Balans kampanyalarla da adından sıkça bahsettirmektedir. LASSA ve BRIDGESTONE’den 500 Tl’lik lastik alana 50 TL,lik indirim büyük ilgi görmeye başladı. Sizde lastiklerinizi değiştirmek istiyorsanız Türkiye’nin Lider lastiği ile yollarda daha güvenli bir seyahat edebilirsiniz. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen sürücüler Gerçek Rot Balans’a giderek hem kampanyadan yararlanmış olacak hem de taksitle kolay ödeme imkânına sahip olacaksınız.

500 TL’LİK LASTİK ALANA 50 TL İNDİRİM

Bayrama yaklaştığımız şu günlerde uzun yola çıkmak isteyenler için projeler oluşturan müşterilerimiz için daha güvenli bir sürüş öneriyor ve yaptığımız lastik kampanyaları ile sizlere müsait ödeme yöntemleri sunuyoruz. Bu yılın LASSA ve BRİGESTONE lastik kampanyaları ve seçeneklerini görmek için uğrayabilir değişik ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen personelimizle sizin için en uygun rakamları göstermeye ve lastik kampanyaları yapmaya tam gaz devam ediyoruz. Yazın oto lastik alımlarında göze çarpan ilk farklılık; desen yapıları ve uygulanan malzemeler olmaktadır. Gerek lastik fiyatları gerek kampanyalarımız ile siz müşterilerimize tüm kolaylığı Gerçek Rot Balans olarak sağlamaktayız. Yaz mevsiminde doğru oto lastik kullanmak sürüş güvenliği ve konforu açısından epey bir önemlidir. Özellikle yol tutuşu ve fren mesafesi konularında lastiklerden kaynaklanabilecek sorunlar trafikte mühim kazalar oluşmasına sebebiyet verebilir.

Hem kendimizi hem trafikteki başka sürücüyü hem de yayaları düşünerek en iyi lastiği sezmelisiniz buda LASSA ve BRIDGESTONE lastikleri ile mümkündür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.