DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

20 TEMMUZ’DA BİTECEK

20 TEMMUZ’DA BİTECEK

Cumhuriyet Parkı’nı yenileme çalışmaları devam ediyor

20 TEMMUZ’DA BİTECEK

İlçemizde Anıtpark Meydanı’ndan sonra en çok tercih edilen bir park olan, Cumhuriyet Parkı’nda yenileme ve yeni çevre düzenleme işinde artık sona gelindi.

geçtiğimiz gün meydan betonu atılan Cumhuriyet Parkı, yeni yüzüyle Gölcüklülere hizmet vermek geri sayıma başladı. Sil baştan yenilenen Cumhuriyet Parkı’nın bu ay içinde resmi açılışının yapılması bekleniyor. Park yeni haliyle gerçekten büyük beğeni topluyor

Başkan Ellibeş, ‘Özel bir proje hazırladık’’

Gölcük Belediyesi şehir genelinde bir yandan yeni parklar oluştururken, diğer taraftan da mevcut pakların yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi son olarak Cumhuriyet Parkının yenilemesi çalışmalarını başlattı. Tevfik Hoca Cami karşısında, 5 Bin metrekarelik alanda bulunan Cumhuriyet Parkı sil baştan yenilendi. Bu sabah meydan betonu atılan Cumhuriyet Parkı, yeni yüzüyle Gölcüklüler’e hizmet vermek geri sayıma başladı. Sil baştan yenilenen Cumhuriyet Parkı’nın bu ay içinde resmi açılışının yapılması bekleniyor. Park yeni haliyle gerçekten büyük beğeni topluyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için başlattığımız çalışma kapsamında, vatandaşlarımızın da öneri ve taleplerini dikkate alarak özel bir proje hazırladık” dedi.

‘’Bir aksilik olmazsa Cumhuriyet Parkımızı Temmuz ayı içerisinde açacağız”

Belediye Başkanı, çok önem verdiği proje hakkında, şu açıklamayı yaptı: “Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 5 bin metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Yetişkinler içinse pergolalar ve oturma üniteleri ile keyifli alanlar yapılacak. Özel olarak tasarlanan, ışık sistemleri ile donatılmış süs havuzları Cumhuriyet Parkında dinlenenlere görsel şölen yaşatacak. Yeşil alanlar genişletilecek ve çiçekler ile park alanı renklendirilecek. Üst yapı çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Cumhuriyet Parkı yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunulacak. İnşallah bir aksilik olmaması durumunda Cumhuriyet Parkımızı Temmuz ayı içerisinde açacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.