DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, YEREL SEÇİM  MART 2019’DA

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  YEREL SEÇİM  MART 2019’DA

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

YEREL SEÇİM  MART 2019’DA

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Alp, toplantıda gündemi değerlendirirken, yerel seçimlerin 2019 Mart ayı’nda yapılacağını söyledi.

Alp, ’15 Temmuz anma programlarına keşke CHP ve İYİ Parti’de katılım sağlasaydı’

Haftalık toplantılarını geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, şunları söyledi: ‘Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz’u geçirdik. 15 Temmuz gecesinde şunu gördük, milletimizi vatanına, bayrağına ve bağımsızlığa karşı çok bağlı olduklarını gördüm. Bizler bir daha içeriden ve dışarıdan ülkemize, bayrağımıza ve bağımsızlığımıza bir saldırı olduğunda yine sokağa çıkarız. 15 Temmuz’da da bu anma programlarımızı icra ediyoruz. Programlarımızda bunu net bir şekilde görüyoruz.Bizim milletimizin en hassas noktası vatanı, bayrağı ve bağımsızlığıdır. 15 Temmuz’un siyaseti olmaz. Keşke Gölcük’te gerçekleştirine anma programlarına diğer siyasi partilerde katılsaydı. 15 Temmuz gibi işgal girişimlerinin partisi olmaz. Milletin en önemli, hassas olduğu noktada CHP ve İYİ Parti orada olmalıydı’ dedi.

‘Abdullah Eryarsoy arkadaşımızın İl Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun’

Açıklamalarına devam eden Alp, ‘Bugün İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy görevine resmen atandı. Kentimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Kendisiyle yıllarca aynı masada çalışma fırsatımız oldu. Abdullah arkadaşımızın partimize çalışmalarıyla çok faydalı olacağını düşünüyorum’ şeklinde konuştu.

‘Yeni sistemin avantajını milletimiz ve ülkemiz görmeye başladı’

Yeni sistemle alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, ‘Yeni sistemle alakalı yavaş yavaş hareketlenme başladı. Bu sistemin en büyük avantajı işlemlerin hızlı yapılmasıdır. Bakın seçimden sonra hükümet yapılanması en hızlı şekilde gerçekleşiyor. Türkiye’nin bir an önce çözüm bekleyen sorunlarının çözüme kavuşturulması çok önemli. 6-7 ay sonra bu sistemin avantajları  daha da çok hissedilecek. Taşlar yerine oturdukça bu sistemin getirisi vatandaşlara ve ülkemize olumlu yansıyacaktır. Bizim partimizin en önemli özelliği her zaman dinamik yapıya sahip olması. 16 yıllık iktidar dönemimiz var, 13 seçime gittik. 14.süne gidiyoruz. Bizler sahadaki varlığımızı hissettirdiğimiz için her seçimden yüzümüzün akıyla çıkıyoruz. Sayın Genel Başkanımız bahsetti, 24 Haziran’da seçimler bitti, 25’inde seçim çalışmalarına başladık. Verileri elimize alıyoruz, hangi mahalleden ne kadar oy almışız, ne kadar hedefimiz var, bunların verilerini gözlemliyoruz. En yüksek aldığımız seçimi baz alıyoruz, mahalle mahalle verilere bakıp, ona göre analizimizi yapıyoruz. Bizler 2019 Mart ayındaki yerel seçimlerine bu şekilde hazırlanıyoruz’’ dedi..

‘Seçimler zamanında olacak’

Erken yerel seçim söylentilerine karşı net cevp veren Alp, ‘Şunu net söyleyeyim ki erken yerel seçim yok. Tatil dönemi başlıyor. Seçimler zamanında yani 2019 Mart ayı’nda yapılacak. diyerek açıklamalarını bitirdi.

İsim: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.