DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Atatürk Anıtı ile ne zaman ilgilenilecek?

Atatürk Anıtı ile ne zaman ilgilenilecek?

Atatürk Anıtı ile ne zaman ilgilenilecek?

Değirmendere Çınarlık Meydanında bulunan  süs havuzu ve Atatürk Anıtı uzun zamandır ilgilenilmediği için havuz çalışmıyor ve içi çevresinde bulunan ağaçların yaprakları ve çöpler ile dolu olması kötü görüntülere sahne oluyor.

Vatandaşlar, havuzun aktif hale gelmesini istiyor

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere Çınarlık Meydanının simgesi haline gelen Atatürk Anıtı’nın uzun zamandır aktif olmaması ve havuzun çevresinde bulunan ağaç yaprakları ve çöplerin olması kötü görüntülere yol açmaya devam ediyor. Değirmendereli vatandaşların sık sık dile getirdiği ve havuzun aktif hale gelmesini istedikleri halde uzun zamandır aktif hale gelmeyen Süs havuzu için Değirmendereli vatandaşlar yaptıkları açıklamada, ‘’Değirmendere’nin simgesi olarak bilinen Atatürk Anıtı’nın uzun zamandır aktif olmayışı bizi derinden üzüyor. Biz sahile inip çıkarken süs havuzunun aktif olduğunu görmek istiyoruz. Süs havuzu aktif olmadığı için havuzun içi sürekli yaprak ve çöp ile dolu oluyor. En azından süs havuzu aktif olursa bu görüntülerin ortaya çıkmasını da engellemiş olurlar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.