DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bahçedeki otlar kesilmeyi bekliyor MAHALLELİLER ŞİKÂYETÇİ

Bahçedeki otlar kesilmeyi bekliyor  MAHALLELİLER ŞİKÂYETÇİ

Bahçedeki otlar kesilmeyi bekliyor

MAHALLELİLER ŞİKÂYETÇİ

Şirinköy Mahallesinde uzayan otlar artık kesilmeli. Vatandaşlar bu uzayan otların yetkililer tarafından kesilmesini istiyorlar.

Vatandaşlar, “Mahallemizde böyle kötü görüntüler istemiyoruz”

Yaz ayının gelmesiyle ve geçtiğimiz günlerde yağmurun yağmasıyla bahçelerde bulunan otlar gittikçe uzadı ve bu uzayan otlar vatandaşlar tarafından tepki toplamaya devam ediyor ve vatandaşlar bu otların derhal yetkililer tarafından kesilmesini istiyorlar. Uzayan otlara gizlenen köpeklerin oradan geçen vatandaşları korkutması ve kovalaması da bu durumun cakası haline geliyor. Vatandaşlar, “Geçtiğimiz günlerde yağmurun yağmasıyla bu otlar uzamaya başladı. Bir an önce bu otların kesilmesi gerekiyor. Yetkili ekiplerin gelip bu uzayan otları derhal kesmesi lazım. Mahallemizde böyle kötü görüntüler istemiyoruz” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.