DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘BENİ KISITLAMAYIN’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

‘BENİ KISITLAMAYIN’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Başkan Abanoz müjdeyi verdi

‘BENİ KISITLAMAYIN’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz Rumelioğlu, GESOTİM’le çalışma yaparak Down Sendromlular için anlamlı ve önemli bir projeyi hayat geçireceklerinin müjdesini verdi.

GESOTİM’E KATKILARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM

‘Beni Kısıtlamayın’ adlı proje hakkında bilgi veren Başkan Abanoz, “Derneği kurma amacımız, down sendromlu çocuk ve gençlerimizin sosyal hayata daha fazla adapte olmaları ve evlerine bağımlı olmamalarıydı. Bu yönde, derneğimiz ve Gölcük Down Kafe’yi açtığımız günden bu yana birçok çalışma gerçekleştirdik. Bir sokak festivali yaptık ve down sendromlu çocuklarımız oldukça eğlendi. Kafemizin bulunduğumuz sokakta esnaflarımız, çocuklarımızı artık tanıyor. En önemlisi, çocuklarımız kendi işlerini kolayca yapabiliyor. Biz de bu durumdan ötürü oldukça mutluyuz. Çocukların evlerine bağımlı olmamaları, down sendromluların sosyal hayata hazırlanması amacıyla Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM ile birlikte bir çalışma yapacağız. Ağustos ayı içerisinde, Gölcük’e bağlı Ayvazpınar’da down sendromlu gençlerimizin yaşam mücadelesi vermelerine destek olmak, onların güzelliklerden faydalanmalarını sağlamak ve evde bağımlı olmamaları amacıyla bir kamp programı yapacağız. Bu kampta çocuklarımız, aileleri olmadan birkaç günlüğüne bu kampa katılacak. Projemizin adını ‘Beni Kısıtlamayın’ olarak belirledik. Down sendromlularımız, böyle bir kamp programı ile birlikte daha fazla sorumluluk almayı öğrenmiş olacak. Bu projenin oldukça güzel geçeceğini düşünüyoruz. GESOTİM’e de katkılarından dolayı teşekkür ederim” diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.