DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU SENE BAŞARILARIMIZLA SES GETİRECEĞİZ’

BU SENE BAŞARILARIMIZLA SES GETİRECEĞİZ’

Gölcük İdmanyurdu Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu,

Gölcük İdmanyurduspor  Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu,  A takımlarının bu sezon 1. Amatör Kümede Mücadele edeceğini belirterek, bu sene takımlarının adından söz ettireceğine olan inancını belirtti. Nalbantoğlu ayrıca, takımlarına destek veren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve herkese teşekkür etti.

Nalbantoğlu, ‘Çamaşır makinası konusunda destek bekliyoruz’

Gölcük İdmanyurdu Spor Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Şu anda Gölcük İdmanyurdu da Koordinatörlük yapıyorum. Gölcük idman yurdu olarak tüm alt yapı gruplarında lige katılıyoruz. A Takımımız bu sene 1. Amatör Kümede mücadele edecek. Geçen seneki kadro ve yeni katılımlarla takımımızın çalışmaları hocalarımız Hakan Kısa ve Mustafa Kaya nezaretinde devam edecektir. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e malzeme yardımından dolayı teşekkür ederiz. Bizim gibi amatör kulüplerin büyük sıkıntısı olan amatör evinin bir an önce açılması için harekete geçmesini bekliyoruz. Malzemelerimizi koruyacak, yıkayacak, kulüp evrak işlerinin yapılacağı ve düzene girecek amatör evi bizim gibi kulüplere çok şeyler katacaktır. Daha iyi şartlarda çalışmak istiyoruz ki daha sağlıklı nesiller yetiştirelim. Ayrıca şu anda kulübümüzün çamaşır makinasına ihtiyacı var. Bu ihtiyacımız konusunda da destek alabilirsek sporcularımız için çok önemli olacak. A Takım olarak bu sene süprizler ile adımızdan söz ettireceğiz. Skor dan çok fair play çerçevesinde mücadele edeceğiz. Şimdilik sporsever camiamızdan ve iş adamlarımızdan bir çamaşır makinesi ihtiyacımızın karşılanması için duyarlı insanlardan yardımlarını bekliyoruz. Tüm kulüplere başarılar dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.